Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii

Videoclip oficial: Dorian Popa feat. Liviu Teodorescu - "Sar pe noi"

Dorian Popa și Liviu Teodorescu au lansat videoclipul piesei "Sar pe noi", o colaborare ce vrea să continue succesul cu "Fanele". E un clip cu scene sexy din abundență, în ton cu subiectul și publicul vizat. Poate fi urmărit mai jos, în articol.

Dorian Popa și-a serbat ziua cu un videoclip nou. Leul a împlinit 32 de ani și a dat o petrecere incendiară, la care au luat parte toate fetele rele care probabil au apărut în clipurile sexy românești din ultima vreme.

Dorian a primit ajutorul lui Liviu Teodorescu pentru a rezista ispitelor sexy și caniculei. Setupul era previzibil: piscină, multe fete în bikini, bronz pe toată linia, cadre de zi prelungite spre miezul nopții și evident un câine răcorit în apa piscinei pentru a depăși provocarea arșiței. E vorba de Cheluțu, un buldog francez de aproximativ trei ani. Filmarea s-a desfășurat în curtea casei lui Dorian.

Liviu îi întoarce astfel colaborarea lui Dorian după succesul cu "Fanele", piesă al cărei clip a sărit de 53 de milioane de redări pe YouTube. Noua melodie "Sar pe noi" virează spre trap. A fost compusă tot de Liviu și va avea un succes similar. La ora publicării număra peste 300 de mii de views, dovadă că toți fanii adolescentini deja și-au pus-o în playlist.

Videoclipul a fost lansat pe canalul oficial al lui Dorian Popa. Poate fi urmărit la calitate 4K, "abuzând" vizual de scene sexy cu părțile dorsale ale invitatelor la party.

Citește mai multe despre Dorian PopaLiviu Teodorescu
Videoclipuri cu Dorian PopaLiviu Teodorescu
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE