Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition

Videoclip oficial: Dorian Popa - De amor (live session)

Vara a trecut şi rămânem cu amintiri ‘de amor’, dar şi cu o surpriză din partea lui Dorian. Artistul continuă ULive Session, cel mai de anvergură proiect live din România, cu o altă versiune a piesei “De Amor”.

Noua variantă vine la mai puțin de 3 luni și 11 milioane de vizualizări de când Dorian a lansat piesa “De Amor”. Piesa “De Amor” este compusă de Shift, în studioul Midiots Production, alături de Florin Buzea și Răzvan Matache.

Live-ul a fost filmat alături de un band, în mansarda unei locaţii din Bucureşti, iar din echipa de producţie “U Live” au făcut parte: Iustin Surpanelu (regie), Robert Ionicioiu (DOP), Monograf Studio şi Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-producţie video).

Maratonul muzical ULive Session aduce sub aceeași platforma 10 artiști de top ai casei de discuri Universal Music România/ MediaPro Music. Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat şi Ligia ne-au pregătit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretări acustice, single-uri noi, totul ambalat într-un concept video alb-negru, curajos şi incitant. În fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, la ora 12:00, pe canalul de YouTube MediaPro Music, se va lansa câte o varianta live.

Citește mai multe despre Dorian Popa
Videoclipuri cu Dorian Popa
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE