Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Dorian Popa - Bună, mamă

Dorian Popa a lansat o piesă emoționantă, dedicata persoanei care te așteaptă mereu cu brațele deschise. Noul său single se numește ”Bună, mamă” și este acompaniat de un videoclip regizat de Silviu Mîndroc.

Dorian vorbește în piesa “Bună, mamă” despre miile de motive pentru care mama rămâne cea mai importantă și puternică persoană din viața sa. Artistul pornește într-o călătorie spre orașul natal, Constanța, locul în care mama lui îl așteaptă negreșit; mai ales acum, în perioada sărbătorilor, când toată familia se adună acasă. Piesa este compusă de Ionuț Bacula și Vlad Manolache, iar videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc.

Dorian și mama lui vor participa în cadrul emisiunii concurs Asia Express, care se va difuza la TV în perioada următoare.

Recent, Dorian Popa a lansat piesa “Ghinionist”, coloana sonora a filmului ”Ghinionistul”, ce va avea premiera în cinematografe pe 8 decembrie. În plus, Dorian face parte și din distribuția filmului. „Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat, care trebuie să învețe să se bucure din nou de viață.

Dorian Popa este prezent în top 10 al celor mai vizualizate clipuri ale anului 2017 pe YouTube, conform YouTube Rewind.

Pe lângă activitatea muzicală, anul acesta, artistul a prezentat Media Music Awards, alături de Alina Eremia. (Recomandare: Urmărește interviul cu Dorian de la MMA).

Citește mai multe despre Dorian Popa
Videoclipuri cu Dorian Popa
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE