Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Videoclip oficial: Dorian - Motive feat. Alexandra Stan

Dorian a colaborat cu Alexandra Stan pentru noul single ”Motive”. Versurile piesei vorbesc despre iubire și modul în care poate evolua o relație.

Se spune că “opusele se atrag”. E aproape irelevant să căutăm #motive pentru a înțelege de ce. Contează mai puțin dacă e scris în ADN-ul nostru sau e pur și simplu chimie. Așa este dragostea – enigmatică și, de cele mai multe ori, inexplicabilă. Dar cum viața nu oferă niciodată garanții, orice iubire, nu contează cât de puternică, se poate transforma în poveste la fel de repede cum a prins viață. Când magia dispare, cei doi devin simple „personaje de filme, cărți sau strofe de rap”, așa cum spun și versurile piesei „Motive”, noul single al lui Dorian în colaborare cu Alexandra Stan.

„Este o piesă puternică, cu mult caracter. Exact ca un montagne russe trece de la sensibilitate la furie, ca într-un final să descrie acceptare. Din start am vrut să fie ceva aparte, așa cum v-am obișnuit și până acum. Piesa este produsă de Andrei “RURD” Mihai iar liniile melodice sunt compuse alături de Elena Moroșanu. Vocea Alexandrei s-a potrivit perfect pe refren și a reușit să transmită acea sensibilitate specială de care aveam nevoie.” - Dorian

“Când am ascultat piesa, mi-a plăcut din prima. A fost, pur și simplu, dragoste la prima ascultare. Mi-a plăcut partea pe care mi s-a propus să o cânt și chiar mi-am intrat foarte bine în rol la filmări.” - Alexandra Stan

Mesajul piesei este pus în evidență foarte bine și de videoclipul care poartă semnătura lui Ionuț Trandafir. Dramatismul și sensibilitatea versurilor sunt accentuate de spațiul ales pentru filmări: un peisaj urban, pustiu, văzut în contraste puternice de lumină și întuneric.

Citește mai multe despre Alexandra StanDorian
Videoclipuri cu Alexandra StanDorian
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE