Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Dorian - La mine în țară

După colaborarea de succes cu Smiley la piesa „Aprinde scânteia”, Dorian lansează „La mine în țară”, o doină modernă ancorată în realitatea socială din România. Mai multe detalii despre efortul pe care l-a făcut artistul pentru românii aflați în străinătate puteți afla din articol.

Dorian demonstreză că este un artist implicat în problemele din țara în care a născut. Acesta a compus versuri sincere, profunde și adevărate, despre realitatea românilor plecați în străinătate.

Artistul a fost inspirat de întâlnirile cu românii care au plecat din țară în ultimii ani:

“În concertele la care am participat alături de Smiley, în afara țării, am cunoscut oameni care m-au inspirat să scriu această piesă. Am observat efectul pe care o societate modernă îl poate avea asupra celor care au plecat din România; tineri care vin din mediul rural și ale căror șanse de reușită în țară sunt limitate, reușesc să se integreze în alte medii care au rigori și standarde ridicate. Cred că puterea exemplului și dorința de mai bine pot educa, eleva și transforma oameni și destine. Simt că e de datoria fiecărui român să pună «osul» la schimbare în bine, la civilizație și la a fi un exemplu pentru cei din jurul lui, indiferent unde se află. Principala mea unealtă este muzica și sper că prin manifestul meu să pot uni oameni care-și doresc «mai bine»”.

Artistul HaHaHa Production a ales să-și spună povestea în imagini alături de oamenii care îi susțin mesajul. Smiley, Adda, Micutzu, Krem, Toma Cuzin (cunoscut publicului pentru rolul lui Firicel din Las Fierbinți) au fost protagoniștii videoclipului care descrie cinci povești de viață ale unor români care au lăsat fizic în urmă țară pentru traiul în străinătate, însă emoțional au rămas tot aici.

#Lamineintara

#Lamineintara devine de comunitatea online a românilor aflați în țară sau în afara țării, prin îndemnul artistului ca fiecare dintre aceștia să completeze puzzle-ul cu propria poveste. “Continuă povestea La mine în țară!” este îndemnul lui Dorian în cadrul comunității #lamineintara, prin care orice român își face publică povestea de viață.

“Pentru mine este foarte important ca mesajul și însemnătatea acestei melodii să depășească radioul sau ecranul. Am creat această pagină pentru cei care au de împărtășit o poveste. Indiferent de unde ești sau unde ai ajuns, că o duci sau nu bine acum, că te bucuri de succes sau încă îl cauți, intră pe acest grup, scrie un gând, fă un video, lasă un mesaj. Continuă povestea #lamineintara!”

Dorian Micu, pe numele lui adevărat, este un artist pe care Smiley îl declară ca fiind “un scriitor foarte talentat”. Dorian moștenește pasiunea pentru muzică de la părinți. Inițial a fost atras de chitara clasică, ulterior fiind cucerit de hip hop. Cei doi au colaborat la melodia "Aprinde scânteia", care a adunat peste 10 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Dorian
Videoclipuri cu Dorian
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE