Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Dor Mărunt - Pierdem amândoi

Duo-ul indie-pop Dor Mărunt a lansat un nou single, intitulat ”Pierdem amândoi”. Piesa vine însoțită de un videoclip semnat Ioana Mischie, în care îi urmărim dansând pe Alexandra Bălășoiu și Denis Bolborea.

Cu un mid-tempo rezultat dintr-un instrumental vaporos, cu tușe de synth, și o secțiune ritmică fermă, melodia "Pierdem amândoi" atrage ascultătorul într-un joc la care își dorește să ia parte din nou și din nou și din nou…

Acest joc muzical devine o călătorie continuă pe care o susțin vizual dansatorii Alexandra Bălășoiu & Denis Bolborea.

"Noua piesă se ascultă pe repeat și se asortează cu griul de toamnă. Enjoy cu ceai și gem sau cu pâine și vin! Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat cu realizarea videoclipului!", a transmis formația.

Dor Mărunt cântă despre oamenii care se trezesc, mănâncă, aleargă, vorbesc, lucrează, se intorc acasă şi adorm din nou. Despre aceste vieţi, despre amintirile lor si despre ce ar putea să fie.

Citește mai multe despre Dor Mărunt
Videoclipuri cu Dor Mărunt
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE