Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Star WarsToate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO Fără Zahăr - Fluier a pagubăFără Zahăr - Fluier a pagubă Concerte Sabaton și Avatar și interviuri în premieră la European Metal Festival Alliance 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Videoclip oficial: Dor Mărunt - Nimic nu e la fel

Duo-ul indie pop bucureștean Dor Mărunt a lansat piesa cu videoclip "Nimic nu e la fel". Compusă și înregistrată la finele anului trecut, melodia se așează ironic în contextul social actual dând glas rutinei zilelor petrecute în izolare.

Piesa "Nimic nu e la fel" vine însoțită de un videoclip care surprinde un alt tip de izolare, cu imagini de producție proprie Dor Mărunt si montaj realizat de către artista vizuală Alexandra Tomescu.

Anterior acestei piese, Dor Mărunt a lansat melodia "Pierdem amândoi". Cu un mid-tempo rezultat dintr-un instrumental vaporos, cu tușe de synth, și o secțiune ritmică fermă, melodia "Pierdem amândoi" atrage ascultătorul într-un joc la care își dorește să ia parte din nou și din nou și din nou. Puteți urmări videoclipul acestei piese într-un articol anterior.

Dor Mărunt cântă despre oamenii care se trezesc, mănâncă, aleargă, vorbesc, lucrează, se întorc acasă şi adorm din nou. Despre aceste vieţi, despre amintirile lor si despre ce ar putea să fie.

Citește mai multe despre Dor Mărunt
Videoclipuri cu Dor Mărunt
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE