Urmărește-ne în Social Media

DOMINO x Iova - Ghost

DJ-ul și producătorul DOMINO lansează cea de-a treia piesă EDM, "Ghost", în colaborare cu IOVA. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

"Ghost" a fost scrisă și compusă de IOVA și DOMINO, iar producția a fost realizată de DOMINO. Liniile puternice de bass și vocea mistică a lui IOVA fac din Ghost o piesă de stare, perfectă de ascultat noaptea, în timpul unui călătorii.

"A fost o surpriză mega plăcută când Domino mi-a propus colaborarea. Nu știam exact la ce să mă aștept, fiind prima dată când lucram împreună, dar faptul că m-a lăsat să-mi fac tripul pe piesa lui, fix așa cum am simțit, it meant a lot. Ghost este o piesă post despărțire, când mintea îți devine cel mai mare dușman și nu te lasă să mergi mai departe, încât începi să vezi persoana iubită în orice și oricine. So, enjoy!", a spus IOVA.

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și reggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată.

PUBLICITATE
Comentarii