Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Videoclip oficial: Doddy feat. Nicole Cherry - Rezervat

La un an de la lansarea hitului “Bine mersi”, Doddy revine cu o nouă piesă, “Rezervat”, interpretată împreună cu Nicole Cherry. Urmărește videoclipul oficial, în care apare și Lora.

Noul single este compus de Doddy şi produs de Mahia Beldo, în studioul Scandalos Music. Videoclipul piesei a fost filmat în Cosmopolis, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan. Scenariul aduce continuarea poveştii din ‘Bine mersi’, featuring Lora.

Sunt încântată de această continuare a poveştii din “Bine mersi”, m-am distrat foarte tare la filmări. ‘Rezervat’ este o piesă foarte bună, cu siguranţă va fi unul dintre hiturile verii, a transmis Lora, care are un rol incitant şi în acest nou clip.

Doddy și Lora în videoclipul piesei Rezervat

Doddy și Lora în videoclipul piesei Rezervat

Alături de protagoniști, la filmări au participat mai mulţi colegi de breaslă, printre care Puya, DJ Amy şi Adeline.

‘Rezervat’ este o piesă care vorbeşte într-un mod amuzant despre suspiciunile nefondate din relaţiile tinerilor îndrăgostiţi. Colaborarea cu Nicole Cherry mi-a confirmat că talentul nu are vârstă. Nicole este cool, charismatică, amuzantă şi cea mai potrivită voce pentru ‘Rezervat’. Uşurinţa cu care abordează liniile muzicale este impresionantă şi este o plăcere să lucrezi cu ea în studio, a spus Doddy.

Doddy și Nicole Cherry în videoclipul piesei Rezervat

Doddy și Nicole Cherry în videoclipul piesei Rezervat

"Rezervat" este primul featuring pentru Nicole Cherry, care se arată entuziasmată de colaborare:

Sunt foarte încântată de colaborarea cu Doddy. După cum veţi observa în clip, eu joc rolul unui îngeraş, cel care uneşte cuplul ce trece prin momente dificile ale relaţiei. Totul datorită iubirii, pe care le-o transmit, prin lucruri mărunte şi frumoase, cu mesajul ‘Iubirea este cea care uneşte suflete, le păstrează puritatea’.

Nicole Cherry în videoclipul piesei Rezervat

Nicole Cherry în videoclipul piesei Rezervat

Pe Nicole Cherry și pe Doddy îi așteaptă o vară plină de concerte. Rapperul va pleca în turneul “Noi să fim sănătoși”, alături de Puya și echipa Scandalos Music.

Citește mai multe despre DoddyNicole Cherry
Videoclipuri cu DoddyNicole Cherry
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE