Urmărește-ne în Social Media

Doddy feat. Lora - Dor Să Te Ador

După piesa "Bine Mersi", Doddy și Lora au colaborat din nou. Noua melodie se numește "Dor Să Te Ador" și vorbește despre toate lucrurile care se schimbă odată cu trecerea timpului.

Dacă în vara anului 2014, "Bine mersi" (31 milioane vizualizări) vorbea despre flirt și relații, “Dor să te ador” ne aduce în fața unei despărțiri și a rănilor care rămân în urmă. Videoclipul piesei este regizat de Ionuț Trandafir și filmat în două locații: Predeal și Constanța, la mai bine de o lună distanță între ele.

“Chimia muzicală dintre mine și Lora s-a putut observa în urmă cu patru ani, când melodia noastră ajungea numărul 1 în topuri, unde a și rămas câteva săptămâni. Când am compus <<Dor să te ador>>, am avut un flashback și am simțit că Lora este cea cu care trebuie să cânt această piesă. În timp ce scriam refrenul, auzeam vocea ei. Așadar, nu pot decât să fiu fericit că suntem încă o dată pe aceeași lungime de undă. De data aceasta însă, povestea fericită de altădată se lasă cu Dor!”, a spus Doddy

 

“Este o piesă care m-a cucerit de la prima ascultare. O melancolie dulce-amară care însă nu te face să plângi, ci să dansezi. Mă bucur că am avut ocazia să colaborez din nou cu Doddy.”, adăugat Lora

Doddy, pe numele real Claudiu Polk, a avut primul contact cu muzica la vârsta de 15 ani, când cuvintele au început să aibă mai mult sens dacă erau în versuri. La început, a fost hip-hop. Apoi s-a transformat în main, odată cu piesa "Maidanez" cântată alături de Puya și Alex Velea. Un start bun, cu care a primit premiul pentru Best Hip Hop la Romanian Music Awards.
"Iubire sau război" sau "Klandestin" sunt alte piese compuse până în 2014, la momentul apariției “Bine mersi”. Dar nu s-a oprit aici, a colaborat cu Shift, Vescan, Nicole Cherry și Oana Radu.

Pe lângă proiectele menționate, Doddy a semnat piese pentru colegii de breaslă, care au ajuns no. 1 sau foarte aproape, cum ar fi: Cum se face sau Când luminile se sting – cântate de Alina Eremia, Sus până la cer – Deepcentral sau Floare la ureche – Lora.

Pe numele său real Laura Petrescu, Lora a făcut parte din formaţia Wassabi înainte de a îşi începe cariera solo. A devenit cunoscută pe scena locală prin participarea la concursul Star Factory organizat de Prima TV în 2004. În 2006 s-a înfiinţat formaţia Wassabi, sub tutela lui Marius Moga. Pe 1 aprilie 2009, Lora s-a retras din trupă şi a început cariera sa solo. Ulterior a participat la selecţia naţională pentru Eurovision, prin piesa "Come Along", împreună cu Sonny Flame.

În prezent, Lora este una dintre cele mai bune voci din România. La începutul anului 2017, artista a lansat albumul “A voastra, Lora / The Singles Collection”, primul material discografic din carieră. Albumul conține 20 de hituri lansate de Lora, de-a lungul timpului, precum “Ne împotrivim”“Singuri în doi (feat. Peter Pop)”“Floare la ureche”, “Arde” sau “Bine mersi”.

Comentarii