Urmărește-ne în Social Media

Doddy feat. Adeline - Îți va fi dor

Doddy și Adeline retrăiesc momente frumoase din copilărie în videoclipul noului single "Îți va fi dor". Piesa este produsă de Dorian Oswin în studioul Mango Records iar regia videoclipului este semnată de Richard Stan și Claudiu Stan de la Vision Production.

"În videoclipul piesei "Îți va fi dor" ne-am propus să reamintim prin imagini cu obiecte și obiceiuri întâlnite foarte rar sau chiar deloc în prezent, că orice generație nouă va schimba tot ceea ce s-a construit într-o lume veche. Am avut din nou plăcerea de a lucra cu Richard Stan și Claudiu Stan. Evoluția lor în materie de video este direct proporțională cu evoluția mea muzicală. Mă bucur că există o echipă care a înțeles viziunea fiecărei melodii de la începutul carierei mele până în prezent." - Doddy

"Sunt foarte entuziasmată că azi lansăm videoclipul single-ului "Îți va fi dor", pentru că piesa asta e una cu totul specială, în care se vor regăsi generații întregi de oameni. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu Doddy care, din punctul meu de vedere, este un artist complet. Mulțumesc echipei mele de la Mango Records, echipei MusicExpertCompany, dar și Vision Production pentru frumosul clip!" - Adeline

Richard Stan și Claudiu Stan sunt responsabili și cu regia videoclipurilor altor artiști locali cum sunt Puya, Vescan, Connect-R, Red Blonde, Lora, Dorian Popa, Alin Vaduva, Tudor Sisu și mulți alții, în total însumând peste 100 de milioane de vizionări pe YouTube.

"Îți va fi dor" a fost unul dintre cele mai populare single-uri din ultimele săptămâni, dovadă fiind numărul impresionant de vizionări atrase pe internet de piesă și teaser-ul clipului.

PUBLICITATE
Comentarii