Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Doc și Smiley - Pierdut buletin

”Pierdut Buletin” este noua piesă a lui DOC de la CTC. Melodia a fost înregistrată împreună cu Smiley și face referire la un fenomen social de actualitate: pierderea identității. Noul single vine însoțit de un videoclip cu o poveste impresionantă, în regia lui Ionuț Trandafir.
Urmărește-ne pe

DOC, unul dintre cei mai apreciați rapperi ai industriei muzicale românești, a lansat primul single în colaborare cu Smiley: ”Pierdut Buletin”. Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley.

Single-ul „Pierdut Buletin” face referire la un aspect actual al societății în care trăim. Versurile melodiei vorbesc despre pierderea identității și despre faptul că ne concentrăm tot mai puțin pe lucrurile care ne individualizează, urmând zi de zi un traseu standardizat. Din perspectiva rapper-ului, acest fenomen de uniformizare se datorează în mare parte internetului și platformelor de socializare: Facebook, Twitter.

„Cu toții vrem să fim ALTFEL. Vrem să lăsăm o urmă, să nu fim doar «o bucată de lut» dintr-o mie de «bucăți de lut». Dar, odată porniți pe acest drum, cred că uităm să fim NOI ÎNȘINE. Despre asta vorbește piesa «Pierdut buletin», o piesă care poate reprezenta un punct de reper în călătoria fiecăruia dintre noi către sine", a declarat Smiley.

„<<Pierdut Buletin>> vorbește despre căutarea EU-ului înlăuntrul fiecăruia și nu în validările materiale sau sociale”, a spus DOC.

Pornind de la aceste idei, a fost filmat și videoclipul de promovare a piesei, regizat de Ionuț Trandafir, după un scenariu care poartă semnătura lui Hypno.

Piesa „Pierdut Buletin” anunță lansarea unui nou album. Melodia se va regăsi pe discul ”DOC și Motzu în HD”, ce va fi lansat prin intermediul HaHaHa Production, Facem Records și Cat Music. Pe noul material discografic sunt incluse colaborări cu Feli, CTC și What's UP.

Tracklist ”DOC și Motzu în HD”:

 1. Primul film feat. Helen
 2. Ochiu dracului feat. Mihai Gheorghe
 3. Pierdut buletin feat. Smiley
 4. Doc Quijote
 5. Ce vezi când închizi ochii feat. CTC & DJ NASA
 6. Staif feat. Killa Fonic & Criss Blaziny
 7. Avion
 8. Julieta feat. Feli
 9. Bula mea feat. CTC
 10. Curvăsăraie
 11. BPFBP
 12. Ceai (RMX) feat. What's UP
 13. Mamashi Tata
 14. Opulența
 15. Dominația
 16. Din dragoste feat. Exile
 17. Băiatul bun, băiatul rău feat. Ana Maria Alexie
 18. Ultimul film feat. Helen & Marius Pop
Doc și Motzu în HD (copertă album)

Doc și Motzu în HD (copertă album)

Citește mai multe despre DocSmiley
Videoclipuri cu DocSmiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE