Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: DNCE - Toothbrush

Joe Jonas revine în atenţia publicului cu noua sa trupă - DNCE şi cu single-ul "Toothbrush", pe care îl puteţi asculta în articolul de mai jos.

DNCE, trupa lui Joe Jonas, a lansat un nou videoclip pentru piesa "Toothbrush", inclusă pe EP-ul "SWAAY". În videoclipul regizat de Luke Monaghan, Joe Jonas joacă rolul unui tânăr îndrăgostit, iar partenera sa este modelul plus-size, Ashley Graham.

Trupa DNCE, formată din Joe Jonas, Cole Whittle, JinJoo Lee şi Jack Lawless, a debutat în 2015 cu hitul "Cake by the Ocean", care a primit un disc de platină în SUA.

Joe Jonas şi-a început cariera muzicală pe când avea doar 15 ani, cântând în trupa Jonas Brothers, alături de fraţii săi Nick şi Kevin Jonas. Împreună, cei trei fraţi au lansat hiturile "Burnin' Up" şi "S.O.S" şi au avut propriul show TV, pe canalul Disney Chanel.

Citește mai multe despre DNCEJoe Jonas
Videoclipuri cu DNCEJoe Jonas
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE