Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: DNCE - Toothbrush

Joe Jonas revine în atenţia publicului cu noua sa trupă - DNCE şi cu single-ul "Toothbrush", pe care îl puteţi asculta în articolul de mai jos.

DNCE, trupa lui Joe Jonas, a lansat un nou videoclip pentru piesa "Toothbrush", inclusă pe EP-ul "SWAAY". În videoclipul regizat de Luke Monaghan, Joe Jonas joacă rolul unui tânăr îndrăgostit, iar partenera sa este modelul plus-size, Ashley Graham.

Trupa DNCE, formată din Joe Jonas, Cole Whittle, JinJoo Lee şi Jack Lawless, a debutat în 2015 cu hitul "Cake by the Ocean", care a primit un disc de platină în SUA.

Joe Jonas şi-a început cariera muzicală pe când avea doar 15 ani, cântând în trupa Jonas Brothers, alături de fraţii săi Nick şi Kevin Jonas. Împreună, cei trei fraţi au lansat hiturile "Burnin' Up" şi "S.O.S" şi au avut propriul show TV, pe canalul Disney Chanel.

Citește mai multe despre DNCEJoe Jonas
Videoclipuri cu DNCEJoe Jonas
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE