Urmărește-ne în Social Media

DJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B

DJ Snake tocmai a lansat videoclipul celei mai încinse colaborări a toamnei, piesa "Taki Taki". Artistul a creat un beat pe care le auzim pe Selena Gomez şi Cardi B, dar şi pe artistul reggateon Ozuna. Videoclipul are influenţe apocaliptice şi poate fi urmărit în cadrul articolului.

"Taki Taki" duce cu gândul la un film "Mortal Kombat", în care fiecare luptător îşi prezintă universul cel distrus din care vine. Nu e foarte clar dacă numele piesei vine de la vreo expresie din slang sau dacă pur şi simplu e fix ce zice publicul pe YouTube în comentarii. Chipsurile "Flaming Hot Taki" sunt cele invocate de majoritatea publicului în acele comentarii.

Ozuna deschide balul, cu un reggaeton pur, iar DJ Snake priveşte din umbră cu o jachetă roşie de piele. Hainele roşii par laitmotivul aici, Cardi B apărând cu o ţinută decoltată de acelaşi roşu aprins. Selena Gomez apare cu o coafură generoasă şi un costum ceva mai elegant. Cei 4 artişti par a dansa într-un vulcan, în mijlocul unei vijelii apocaliptice. Îi însoţesc dansatoare sexy şi o creatură cu cap de robot.

Cardi B se unduieşte în rochii foarte decoltate, la doar câteva luni după ce a născut. Rapperiţa este a doua pe vers şi surprinde printr-o spaniolă foarte fluentă pe flow. Selena Gomez apare ca un fel de "Poison Ivy", ieşind din junglă că o felină, îmbrăcată în verde şi cântă în engleză, dar şi în spaniolă. Piesa "Taki Taki" a debutat pe locul întâi în topul Hot Latin Songs.

Regizorul acetui clip este Colin Tilley, care nu a făcut deloc economie de efecte speciale. De fapt single-ul a debutat la final de septembrie, ca un preview pentru viitorul LP al lui DJ Snake. Acesta va sosi până la finalul anului. Vine în continuare discului "Encore" din 2016 şi nu are un nume încă. Pe acel release (care a ajuns pe locul 8 în topul Billboard 200) am ascultat colaborări cu Justin Bieber şi Skrillex.

"Taki Taki" a strâns peste 13 milioane de vizualizări ale clipului în doar o zi, iar piesa a adunat 60 de milioane de stream-uri de la debut. Este pe locul întâi pe Spotify şi pe locul 2 pe iTunes în acest moment. DJ Snake nu e străin de hituri, piesă sa "Let Me Love You" şi "Lean On" (colaborare cu Major Lazer) sărind de miliardul de stream-uri pe Spotify.

Ozuna este un artist reggaeton de 26 de ani, care cântă şi trap şi şi-a lansat al doilea album de studio, "Aura" în luna august a acestui an.

PUBLICITATE
Comentarii