Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: DJ Snake & Selena Gomez - Selfish Love

DJ Snake și Selena Gomez readuc ritmurile latino în playlisturile noastre lansând piesa ”Selfish Love”. Melodia este acompaniată de un videoclip cu tușe artistice, în regia premiatului Rodrigo Saavedra.

Îmbrăcată într-o linie melodică dansantă, cu accente de trompetă împrumutate din jazz, "Selfish Love" este mai mult decât o piesă de radio. Versurile tratează un subiect fierbinte al zilelor noastre, respectiv egoismul ce sufocă de multe ori relațiile de iubire.

Noul single este lansat împreună cu un videoclip extrem de creativ, în care salonul de frumusețe se transformă într-o cameră a oglinzilor, pentru a reflecta o realitate nu tocmai plăcută. Clipul poartă amprenta reputatului regizor Rodrigo Saavedra.

"Selfish Love" este inclus pe primul EP în limba spaniolă al Selenei Gomez, "Revelación", programat să apară pe piață pe 12 martie. Materialul conține 7 piese, inclusiv piesele recent lansate, "Baila Conmigo" și "De Una Vez".

Tracklist "Revelación" - Selena Gomez:

  1. "De Una Vez"
  2. "Buscando Amor"
  3. "Baila Conmigo" (with Rauw Alejandro)
  4. "Dámelo Tó" (featuring Myke Towers)
  5. "Vicio"
  6. "Adiós"
  7. "Selfish Love" (with DJ Snake)

Perioada de carantină a inspirat-o pe Selena Gomez să se apuce de gătit. O gurmandă declarată, dar fără aptitudini în arta culinară, artista a învațat să prepare tot felul de specialități într-o nouă emisiune, "Selena + Chef",  ce a debutat pe HBO Max în august 2020. Ideea realizării acestei emisiuni i-a venit Selenei la începutul pandemiei, gătitul ajutând-o să-și recapete buna dispoziție.

Citește mai multe despre DJ SnakeSelena Gomez
Videoclipuri cu DJ SnakeSelena Gomez
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE