Urmărește-ne în Social Media

DJ Sava - Shisha

Pasiune, dans și mister - sunt doar câteva cuvinte care descriu "Shisha", primul single pe care DJ Sava îl lansează anul acesta. Melodia este însoțită de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

După numeroase hiturile internaționale lansate de-a lungul timpului, DJ-ul și producătorul aduce publicului un nou imn dance cu influențe orientale. Compus de către DJ Sava alături de Cătălin Tamazlicaru, Alex Antonescu, Răzvan Dediu și Dara, "Shisha" este single-ul care te duce cu gândul la zilele însorite de vară, chiar de la primele acorduri.

Pentru "Shisha" artistul a colaborat cu Dara, care completează mood-ul piesei cu vocea sa și te transpune într-o lume în care fiecare vis poate deveni realitate, iar fiecare vers te poate aduce tot mai aproape de ceea ce îți dorești.

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. DJ-ul a lansat hituri precum "I Like The Trumpet", "Aroma" și "Love You" (alături de Raluka), "Bailando" (alături de Hevito), "Love în Dubai" (alături de Faydee), "I Loved You" (alături de Irina Rimes), "Dulce Amar (alături de Alina Eremia), "Tenerife (alături de Misha), "Coco Bongo" (alături de Olga Verbițchi), care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. Alături de Sore a lansat "I'm Gonna Miss You", un single cu versuri în limba engleză, cu beat-uri nostalgice și un refren ce rămâne întipărit în minte, iar recent a adus "Playa Paraiso" în playlisturi.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1