Urmărește-ne în Social Media

DJ Sava feat. Olga Verbitchi - Coco Bongo

DJ Sava, artistul din spatele hiturilor “I Loved You”, “Love in Dubai” și ”Bailando”, a lansat un videoclip cu iz exotic pentru piesa “Coco Bongo”. Melodia este lansată în colaborare cu Olga Verbitchi, câștigătoarea sezonului sase X Factor.

Noul single ”Coco Bongo” are muzica este semnată de DJ Sava, Zagga, Cătălin Tamazlicaru și Cristian Tarcea, iar textul este scris de Zagga.

“Cred că lansarea acestei piese reprezintă o nouă etapă, echivalentă cu un vis împlinit în viața mea. Colaborarea cu DJ Sava mi-a adus mai multă experiență, dar mai ales posibilitatea de a cunoaște oameni noi! Iar mai frumos de atât nu poate fi. Mulțumesc mult tuturor pentru acest pas”, a declarat Olga Verbitchi.

“«Coco Bongo» este primul single pe care îl lansez anul acesta și sper să vă placă. Este o piesa care te duce cu gândul la zilele de vară și la petrecerile în aer liber din Mexic. Mă bucur că pentru această piesă am colaborat cu Olga Verbițchi, una dintre cele mai bune voci din țara”, adaugă DJ Sava.

Videoclipul piesei “Coco Bongo”, realizat de către Alex Ceaușu, are ingredintele unui clip ce ne duce cu gândul la vară: fete sexy, mare, plajă, o poveste de dragoste, toate acestea pe fundalul exotic al orașului Cancun.

Născută în Chișinău, Olga Verbitchi este câștigătoarea sezonului șase al concursului X Factor, dar și a concursului MusicForKids International Festival. Anul trecut, cântăreața a lansat chiar de ziua ei “Prietena ta”, primul single din carieră, iar în urmă cu trei luni, tânăra artistă a colaborat cu KIO pentru “Pagini albe”.

Până în prezent, DJ Sava a colaborat cu artiști precum Raluka, Connect-R, Misha, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes. Artistul a lansat piese care au cucerit publicul atât din România, cât și de peste hotare, și care au adunat zeci de milioane de vizulizări pe YouTube. În 2017, DJ-ul a lansat alături de Barbara Isasi piesa “Nena”.

PUBLICITATE
Comentarii