Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Dj Sava feat. Misha & Connect R - Te strig

DJ Sava, Misha și Connect-R lansează single-ul "Te strig", o poveste despre căutare și speranță, despre încercările de a păstra intensitatea dragostei pentru a nu permite instaurarea rutinei. Urmărește videoclipul oficial pe InfoMusic.

Până în prezent, Dj Sava a colaborat separat atât cu Misha (în piesa "Tenerife"), cât și cu Connect-R (melodiile "Aroma" și "Aer"). Îi descoperim pe cei trei laolaltă în "Te strig" - un cântec compus de Ștefan Mihalache și orchestrat de Connect-R, DJ Sava, Răzvan Matache și Florin Buzea.

Pentru piesa "Te strig", Dj Sava, Misha și Connect-R au filmat un videoclip în regia lui Alex Ceașu, care aduce în prim plan instaurarea rutinei și a pierderea încrederii într-un cuplu. Relația este un dans în doi, iar dacă se întâmplă ca unul dintre parteneri să schimbe ritmul, dansul ia o altă formă. Se trece de la fluturași, emoție și exuberanță la nesiguranță, lipsa stabilității și a încrederii. Zeci de întrebări acaparează mințile celor doi, printre care și cea dacă trebuie să ne rezumăm viața la traiul a două suflete care își cară propria singurătate. Situația se va rezolva de la sine odată cu trecerea timpului sau e nevoie de un nou început - este întrebarea melodiei. Versurile sunt scrise de Ștefan Mihalache.

Citește mai multe despre Connect-RDJ SavaMisha
Videoclipuri cu Connect-RDJ SavaMisha
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE