Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Andrei - "Aievea" de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
Profită de promoție: Vezi reducerile din Weekend SuperStars @ eMAG!

Videoclip oficial: DJ Sava feat. Irina Rimes - I Loved You

DJ Sava a colaborat cu Irina Rimes pentru noul single ”I Loved You”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

DJ Sava și Irina Rimes lansează la început de toamnă o piesă ce redeschide apetitul de vacanță. Noul lor single se numește "I Loved You" și este compus de Irina Rimes, care semnează și single-ul "Visele", unul dintre hiturile verii 2016.

Videoclipul piesei "I Loved You" este regizat de Alex Ceaușu si a fost filmat atât în România, cât și peste ocean, în Deșertul Nevada, Santa Monica și Hollywood. În urmă cu câteva luni, DJ Sava a colaborat cu Faydee pentru hitul "Love in Dubai", o piesă cu peste 10 milioane de vizualizări pe YouTube și care a intrat în playlisturile radiourilor și TV muzicale din România și străinătate.

Irina Rimes este originară din Republica Moldova, locul în care a și absolvit Facultatea de Muzică Ușoară și Jazz din cadrul Conservatorului. În 2012 a ajuns în finala talent show-ului "Fabrica de staruri", iar în urmă cu 3 luni a lansat hitul "Visele", care are în prezent peste 7,7 milioane de vizualizări pe YouTube și este în top 10 difuzări radio și TV.

Citește mai multe despre DJ SavaIrina Rimes
Videoclipuri cu DJ SavaIrina Rimes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE