Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: DJ Sava feat. Alina Eremia & What's Up - Dulce Amar

DJ Sava a colaborat cu Alina Eremia și What's Up pentru noul single ”Dulce Amar”. Piesa este compusă de Connect-R, DJ Sava și What's UP, iar videoclipul este regizat de Alex Ceaușu.

DJ Sava, Alina Eremia și What's Up lansează în luna iubirii o piesă cu mesaj, conectată la evenimentele recent sărbătorite (Valentine's Day, Dragobete). Noul lor single se numește ”Dulce Amar”.

"2015 a fost un an incredibil. Am lansat piesele 'Te strig', 'Bailando', 'Amor a Monaco', am avut un turneu în India, am lansat labelul 'Bold Tracks' și multe alte proiecte de care sunt maâdru. Anul 2016, zic eu, va fi și mai mult de atât. Vă promit multe surprize plăcute, iat-o pe prima dintre ele - 'Dulce Amar'. Le mulțumesc tuturor, în special Alinei și lui What's Up", declară DJ Sava.

"Mi-a plăcut piesa din prima și am știut că vreau să facem această colaborare. Cred că mixul acesta de personalități, voci, artiști și versuri mi-a făcut sufletul să vibreze și cred că sunt multe persoane care se regăsesc în această poveste ”Dulce Amar”!", a detaliat Alina Eremia.

"Iubirea care ține o viață este o balanță perfectă între 'dulce și amar'. Mă bucur că fac parte din acest proiect, pentru mine într-o piesă este importantă povestea, iar această piesă o are din plin. Anul acesta este pentru mine anul în care voi lansa multă muzică în diferite stiluri și sper să fie pe placul tuturor", spune What's Up.

Piesa este compusă de Connect-R, DJ Sava și What's UP, iar videoclipul este regizat de Alex Ceaușu și a fost filmat în București și Buzău.

DJ Sava a colaborat până în prezent cu Raluka, Misha și a lansat numeroase hituri, precum "Aer", "Aroma", "Tenerife", "Cocktail", "Bailando". Un alt trio care a cucerit publicul este colaborarea dintre DJ Sava, Misha si Connect-R pentru single-ul "Te strig", lansat la începutul anului 2015.

Alina Eremia a ajuns în atenția publicului datorită serialului 'Lalala Band', dar și prin hituri precum ”Cum se face”, ”Când luminile se sting” sau ”A fost o nebunie”.

What's Up a lansat recent single-ul și videoclipul "Piesa mea de dor", o continuare a poveștii din hitul "Taxi". Până în prezent, What's Up a compus numeroase piese și a colaborat cu artiști ca Andra, Marius Moga, Ruby, Shift, Connect-R și pregătește lansarea primului video- album: "Povestea Inimii".

Citește mai multe despre Alina EremiaDJ SavaWhat's UP
Videoclipuri cu Alina EremiaDJ SavaWhat's UP
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE