Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: DJ Project feat. Xenia - Ochii care nu se văd

DJ Project și noua solistă, Xenia, prezintă publicului noul single ”Ochii care nu se văd”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Alex Ceaușu.

DJ Project a lanst o nouă piesă cu versuri în limba română, "Ochii care nu se văd". Melodia este lansată împreună cu noua solistă, Xenia Costinar, și este compusă de Adi Cristescu, Gino Manzotti și Chris Mayer. Videoclipul melodiei este regizat de Alex Ceaușu, cel alături de care DJ Project a mai colaborat și pentru alte clipuri.

Xenia, tânăra artistă alături de care DJ Project lansează noul single, este în prezent studentă la Academia de Muzică "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca, secția canto-operă (soprana lirica). La doar 20 de ani, Xenia are în palmares un număr impresionant de premii naționale și internaționale, cum ar fi locul 1 în cadrul concursului de pian Marcello Cusi, Milano, "Concours Musical de France" din Paris, premiul special Palma De Mallorca, concursul internațional Carl Filtch. Artista a susținut, de asemenea, concerte alături de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare.

DJ Project este unul dintre cele mai apreciate și longevive proiecte din industria muzicală românească. După 16 ani de activitate muzicală, grupul are în discografie 9 albume și 24 de single-uri și videoclipuri, ce s-au bucurat de primele poziții în topurile muzicale și le-a adus zeci de premii naționale și internaționale și mii de concerte în tară și străinătate.

Citește mai multe despre DJ ProjectXenia
Videoclipuri cu DJ ProjectXenia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE