Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: DJ Project & Mira - Omnia

DJ Project continuă colaborarea cu noua solistă Mira, prin piesa "Omnia". Melodia primeşte un videoclip alb-negru pe care îl puteţi urmări mai jos. Clipul a fost filmat într-o sală de fitness.

"Omnia" este o creaţie marca DJ Project, de muzică ocupându-se Alex Pelin şi Andi Platon. Textul a fost realizat de către Alex Pelin, Gino Manzotti şi Andi Platon. Mira este vocea de pe acest single şi protagonista videoclipului. O vedem pe artistă antrenându-se la o sală de forţă, împreună cu alte figuri feminine şi masculine. Pare să fie o sală de antrenamente de kickboxing sau de box.

Filmarea alb-negru subliniază mişcările musculare şi încordarea celor din sală. Între antrenamente cu sacul de box, flotări şi ridicări de greutăţi protagonista feminină glumeşte cu un atlet tatuat, jucându-se cum fac îndrăgostiţii. Melodia "Omnia" se află la graniţa dintre dance-pop şi EDM, cu un sound lasciv şi o voce cristalină care completează sintetizatorul tropical.

DJ Project pare a fi găsit formula câştigătoare, după multiple colaborări şi schimbări de soliste. În această vară îi vedeam colaborând cu Elena Gheorghe pe piesa "Duminică". În 2016 grupul din Timişoara a avut-o pe Xenia ca solistă pe piesa "Ochii care nu se văd", după ce colaborase cu Ela Rose pe melodia "Sevraj". Mira s-a alăturat trupei în luna septembrie, trecând printr-un moment greu după un accident pe autostradă în are au fost implicaţi şi membri ai proiectului, dar şi solista. Mira pare a-şi fi revenit complet între timp.

DJ Project este o formaţie dance românească, care activează din anul 2000. Artiştii au fost distinşi în 2006 cu premiul "Best Romanian Activ" la MTV Europe Music Awards.

Citește mai multe despre DJ ProjectMIRA
Videoclipuri cu DJ ProjectMIRA
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE