Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: DJ PROJECT feat. Andia - Retrograd

DJ Project a lansat o nouă piesă intitulată "Retrograd", care inaugurează o nouă solistă a proiectului muzical: Andia. Artista are un timbru vocal proaspăt, care aminteşte de o combinaţie între Irina Rimes şi Halsey. Melodia primeşte un videoclip cu Andia ca protagonistă. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

"Retrograd" este o piesă melancolică şi visătoare, în care Andia cântă despre acel moment când trebuie să îl eliberezi pe cel drag, încât să îşi găsească fericirea în altă parte. Instrumentalul este unul ritmat, romantic, cu beat-uri uşoare şi câteva influenţe orientale. Andia are o voce amplă şi plină de trăiri, pusă în valoare peste o percuţie minimalistă şi o chitară acustică.

Artista apare într-o haină de blană, îmbrăţişându-se singură în faţa unui ecran iluminat palid. Apar trecător în clip şi membrii DJ Project, Gino Manzotti (Handke Giuseppe) şi DJ Maxx (Ovidiu Florea). Filmările acestui clip au fost solicitante, fiind nevoie de 12 ore de înregistrări video până la obţinerea cadrelor perfecte. Iată ce au transmis membrii grupului despre filmare:

Nu am mai făcut asta niciodată, a fost extrem de greu, dar a meritat. Am avut o echipă fresh, profesionistă, care a reușit să creeze un clip de imagine impecabil. Totul se potrivește cu energia piesei. A fost obositor și plăcut în același timp. Dacă mă gândesc mai bine, aș putea să spun că acesta este cel mai solicitant clip din toată cariera mea – dar și videoclipul arată pe măsură.

Alex Pelin, compozitorul acestui single explica mesajul puternic al piesei astfel:

"Retrograd" este despre alegerile pe care le facem în viață. Alegeri privite din cealaltă parte a relației, a celui care rămâne în urma ta. A celui care te-a înțeles și te-a așteptat până în ultimul moment încercând, chiar călcând pe propriul orgoliu, să te facă să vezi realitatea umbrită de pasiunea unei idile care arde doar prin noutate! Retrograd este despre mersul înapoi, despre regres și despre ultima licărire a speranței.

Andia este un membru nou al DJ Project, o prezenţă proaspătă în peisajul muzical românesc, cu o voce plină de emoţie. Tânăra de 22 de ani este născută în Roman, judeţul Neamţ şi a absolvit Facultatea de Economie. Prima experienţă muzicală a avut-o la doar 11 ani în cadrul unui festival local. A fost aleasă pentru colaborare după 6 luni de căutări.

DJ Project are în spate o istorie de peste 18 ani. Grupul se forma la Timişoara în anul 2000, iar primul album, "Experience" sosea în 2001. Artiştii au produs 9 albume de studio şi au avut numeroase hituri, 6 ajunse pe locul întâi în topuri. Au avut concerte în 8 ţări, iar piesa "Lumea Ta" a devenit cunoscută internaţional prin relansarea în limba engleză de către Ministry of Sound.

Ultimul release a fost piesa "4 Camere" feat Ami, care a ajuns la peste 14 milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre DJ Project
Videoclipuri cu DJ Project
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE