Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Dj Project feat. Adela - Suflet vândut

Dj Project și Adela Popescu au lansat videoclipul noului single "Suflet vândut". Piesa marchează ceea de-a patra colaborare a artiștilor.

Single-ul "Suflet vândut" a fost compus de către David Deejay și Alex Pelin și vine însoțit de un videoclip regizat de către Alex Ceașu. Filmările s-au desfășurat în Palatul Ghica din Căciulați, o locație sumbră, ce reușește să completeze mesajul de dragoste al piesei.

“Noul nostru single vorbește despre momentele în care dragostea excesivă ne face să ne pierdem integritatea fizică și psihică și totuși avem puterea să trecem peste. Este o piesă sensibilă, dar în același timp plină de forță, iar rezultatul nu poate decât să ne bucure”, declară Gino Manzotti.

Cu o intrigă plină de pasiune, senzualitate și romantism, videoclipul aduce în prim-plan lucrurile pe care le apreciem și care ne dezvolta ego-ul, dar care ne ucid sufletul.

Băietii de la Dj Project au început colaborarea cu Adela Popescu în luna decembrie a anului 2012, iar prin fiecare videoclip lansat au surprins publicul în mod plăcut prin interpretare și tematica abordată.

Citește mai multe despre Adela PopescuDJ Project
Videoclipuri cu Adela PopescuDJ Project
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE