Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: DJ Khaled - No Brainer (ft. Justin Bieber, Chance the Rapper, Quavo)

Dj Khaled revine cu o colaborare inedită la piesa "No Brainer". Acesta a ales să lucreze împreună cu Chance The Rapper, Justin Bieber și Quavo.

Nu este pentru prima oară când cei patru compun o piesă împreună, însă cu siguranță fanii nu se așteptau să mai lanseze o melodie în aceeași formulă. "I'm The One", lansată în 2017, a ajuns pe prima poziție în clasamentul Billboard Hot 100.

Videoclipul piesei poartă semnătura lui Colin Tilley (Boy in the Castle Productions), iar alături de DJ Khaled, Justin Bieber, Chance The Rapper și Quavo, apare și Asahd, fiul lui DJ Khaled.

Regizorul a mai lucrat înainte și cu Rihanna și DJ Khaled pentru clipul melodiei "Wild Thoughts" sau cu Kendrick Lamar (piesa "Alright")

Se pare că "No Brainer" este primul single de pe viitorul album al DJ-ului, "Father of Asahd".

Recent, fanii lui DJ Khaled au fost foarte dezamăgiți de faptul că acesta și-a anulat concertul din cadrul Wireless Festival, iar apoi a publicat pe rețelele de socializare fotografii din vacanță.

Citește mai multe despre DJ Khaled
Videoclipuri cu DJ Khaled
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE