Urmărește-ne în Social Media

DJ Khaled - On Everything ft. Travis Scott, Rick Ross, Big Sean

DJ Khaled încă domină "Trending-ul" din YouTube prin piesa "Wild Thoughts" cu Rihanna, dar nu se mulţumeşte cu atât. Cu ocazia lansării albumului său nou, artistul prezintă videoclipul piesei "On Everything", o colaborare cu Travis Scott, Rick Ross şi Big Sean

Piesa debutează cu o doză serioasă de autotune, iar cei 4 rapperi protagonişti apar într-o clădire cu aspect de templu. Peisajul este exotic, iar Travis Scott şi DJ Khaled apar ţinând de lanţuri superbi tigri bengalezi. Şi nu, nu este o editare CGI, ci sunt tigri reali. Cu fotomodele dansând lasciv, şampanii cu capac de aur şi lanţuri groase din platină, rapperii îşi recapitulează realizările în flow.

"On Everything" este cel mai nou single de pe albumul "Grateful" al lui DJ Khaled. Acest LP este o colecţie impresionantă de colaborări, cu cele mai mari nume feminine şi masculine din rap şi R&B la ora actuală. E vorba despre Beyonce, Rihanna, Jay-Z, Drake, Lil Wayne, Justin Bieber şi Migos, dar lista e cel puţin de 3 ori mai mare. Practic e un tribut al faptului că DJ Khaled le-a produs acestor artişti hituri şi acum aceştia îi recunosc meritele prin colaborări pe albumul său propriu.

Precedentele single-uri au fost imediat hituri, inclusiv "I'm the One", cu Justin Bieber şi Lil Wayne în lumina reflectoarelor. "Wild Thoughts" ne-a adus o reinterpretare a piesei "Maria Maria" a lui Carlos Santana şi un videoclip cu Rihanna cu haine transparente. DJ Khaled a dedicat noul albumul fiului său, citat ca inspiraţie pentru noul disc.

Artistul a avut o copilărie grea, vânzând haine second hand dintr-un automobil vechi împreună cu părinţii săi. De aceea micuţul Asahd "creşte cu două Rolls-Royce-uri în garaj", după cum declara mândru Khaled într-un interviu cu Newsweek. Producătorul şi personalitatea radio este şi imaginea băuturii Ciroc Vodka. Recent şi-a exprimat dorinţa de a se apuca şi de actorie.

PUBLICITATE
Comentarii