Urmărește-ne în Social Media

Disclosure - She's Gone, Dance On

Disclosure a lansat videoclipul piesei "She's Gone, Dance On". Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

"She's Gone, Dance On" conține un sample din piesa "Dance On" (1978) a regretatului compozitor italian Ennio Morricone. Melodia originală este extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Cosi Come Se".

Noua variantă realizată de Disclosure a fost prezentat pentru prima dată în octombrie anul trecut. Apoi, duo-ul muzical l-a "împărțit" cu colegii din breaslă. Astfel, "She's Gone, Dance On" și-a făcut loc în set-urile unor artiști ca Todd Edwards, Joy Anonymous, salute, DJ Seinfeld, Peggy Gou, Sammy Virj sau Dom Dolla.

"She's Gone, Dance On" este lansată alături de un videoclip regizat de Vincent Catel. Încapsulează esența verii: dans, distracție, plonjări în piscină în miez de noapte și clipe de bucurie alături de cei dragi.

Format din frații Guy și Howard Lawrence, Disclosure este un nume important pe scena muzicii electronice. Albumele "Settle" din 2013 și "Caracal" din 2015 au ocupat poziții fruntașe în topurile muzicale din U.K. Discul "Energy" din 2020 a ajuns pe locul 4 în Topul Oficial al Albumelor din Regatul Unit. Duo-ul a mai lansat EP-ul "Never Enough" în 2021, dar și single-urile "Waterfall" cu RAYE și "You’ve Got to Let Go If You Want to Be Free" feat. Zedd. Anul trecut, Disclosure a revenit cu un nou album - "Alchemy".

Comentarii