Urmărește-ne în Social Media

Disclosure feat. Lorde - Magnets

”Magnets”, piesa înregistrată de Disclosure împreună cu Lorde, beneficiază de un videoclip intrigant, în care tânăra artistă joacă rolul unui asasin plătit.

”Am ieșit din zona mea de confort și am jucat un personaj interesant pentru noul videoclip ”Magnets”. Cel mai important detaliu este ochiul negru al iubitei, când stă lângă fereastră...urmăriți clipul având acel moment în minte. Acela este momentul pe care se bazează întreg videoclipul: scenariul trece de la o relatare a unei aventuri la planul doi, în care prietena tipului o angajează pe miss Ella pentru a-l seduce și a-l scoate definitiv din joc”, a explicat Lorde semnificația clipului, invitând fanii să-l urmărească.

Cea mai așteptată colaborare de pe noul album ”Caracal” a avut premiera în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la Beats 1 Radio. „Magnets„, piesa înregistrată și compusă de Disclosure împreună cu Lorde, este în opinia grupului o compoziție ce-i pune artistei în valoare atât vocea, cât și aptitudinile de compozitoare.

„A venit la noi pe cont propriu, fără manager sau bodyguard. A fost o colaborare care s-a desfășurat de la egal la egal. Chiar o puteți auzi pe ea, exact așa cum e ea – are o vocea vulnerabilă și senzuală, totodată”, a povestit Howard Lawrence într-un interviu acordat revistei Rolling Stone.

Noul album Disclosure, ”Caracal”, a fost lansat pe 25 septembrie. Discul include colaborări cu The Weeknd, Sam Smith, Lion Babe, Miguel.

Comentarii