Urmărește-ne în Social Media

Disclosure - Jaded

Disclosure a lansat videoclipul piesei ”Jaded”. Regizat de Ryan Hope, acesta continuă povestea începută în clipurile lansate anterior, ”Holding On” și ”Omen” feat. Sam Smith.

Până la apariția albumului ”Caracal”, Disclosure dezvăluie un nou videoclip. „Jaded” este cel de-al 3-lea episod al proiectului gândit și realizat împreună cu regizorul Ryan Hope. Primele două episoade au fost ”Holding On” și ”Omen”, finalul poveștii urmând a fi dezvăluit în următorul videoclip.

Noul album Disclosure, ”Caracal”, va fi lansat pe 25 septembrie. Discul include colaborări interesante cu The Weeknd, Sam Smith și Lorde.

Tracklist Disclosure – ”Caracal”:

 1. Nocturnal (feat. The Weeknd)
 2. Omen (feat. Sam Smith)
 3. Holding On (feat. Gregory Porter)
 4. Hourglass (feat. LION BABE)
 5. Willing & Able (feat. Kwabs)
 6. Magnets (feat. Lorde)
 7. Jaded
 8. Good Intentions (feat. Miguel)
 9. Superego (feat. Nao)
 10. Echoes
 11. Masterpiece (feat. Jordan Rakei)
 12. Molecules
 13. Moving Mountains (feat. Brendan Reilly)
 14. Bang That
 15. Afterthought

Într-o discuție cu Annie Mac de la BBC Radio 1, frații Lawrence au oferit detalii cu privire la noul disc, cu acest prilej exprimându-și dorința de a nu mai fi etichetați drept ”artiști house”.

„O piesă bună e o piesă bună, o poți cânta în orice stil și cu orice intrumente. Dacă sună bine, indiferent de genul muzical în care e interpretată, atunci e o melodie bună.”

Disclosure a lansat albumul de debut în 2013. „Settle” a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK, fiind certificat cu platină în aprilie 2014. Pe acest disc se regăsesc hiturile „Latch” și „White Noise„.

PUBLICITATE
Comentarii