Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Disclosure, Fatoumata Diawara - Douha (Mali Mali)

Disclosure, unii dintre pionierii genului deep house, au lansat "Douha (Mali Mali)", o colaborare cu artista maliană Fatoumata Diawara. Piesa beneficiază de un videoclip colorat, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Noua melodie se va regăsi pe viitorul material discografic al trupei, "Energy". "Douha (Mali Mali)" o odă plină de bucurie pentru locul de origine al Fatoumatei: "Când mergi în țara mea natală / Există unitate în țara mea natală / Există armonie și dragoste în țara mea natală / Există frăție în țara mea natală".

Videoclipul ce însoțește melodia prezintă imagini cu Fatoumata Diawara și alți oameni care dansează singuri în locuri pitorești din întreaga lume, inclusiv Italia, Africa de Sud și New York. Clipul, filmat în timpul pandemiei COVID-19, a fost realizat prin intermediul unei drone.

"Momentan, toată lumea trece printr-o perioadă incredibil de ciudată. Am vrut să fac ceva care să fie frumos din punct de vedere vizual, dar, de asemenea, să se simtă ca un simbol a ceea prin ce trecem cu toții. Oamenii se simt mai izolați ca oricând și am vrut să creez ceva optimist care arată cu adevărat puterea muzicii, a mișcării și uniunii pe care o aduce", a declarat Mahaneela, regizoarea videoclipului.

"Douha (Mali Mali)" nu este prima colaborare dintre Disclosure și Fatoumata Diawara. Anterior, artiștii au lucrat împreună pentru piesa "Ultimatum", ce a fost nominalizată la Grammy în 2018.

Disclosure va lansa noul album pe 28 august prin Capitol Records. Va fi cel de-al treilea LP al duo-ului și primul după "Caracal" din 2015. Trupa a mai lansat o serie de EP-uri: "Moog for Love" (2016), Moonlight" (2018) și "Ecstasy" (februarie 2020). Pe lângă Diawara, albumul mai beneficiază de colaborări cu Animé, Slowthai, Common, Kehlani, Kelis, Syd și Mick Jenkins.

Citește mai multe despre Disclosure
Videoclipuri cu Disclosure
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE