Urmărește-ne în Social Media

Dirty Shirt - Nice Song

Fanii trupei Dirty Shirt au fost răsplătiți cu un nou videoclip, de această dată pentru piesa "Nice Song". Materialul este disponibil în articol.

Piesa "Nice Song" este compusă de trupa Dirty Shirt și versurile sunt semnate de Mathieu di Pilla, Mihai Tivadar și Alexandra Joicaliuc. Noul videoclip îmbină imagini cu trupa și fanii, momente din turneul de promovare a albumului "Letchology".

"Este un videoclip foarte drag nouă și a fost realizat folosind imagini din turneul de promovare a albumului <<Letchology>>. Din păcate, nu am putut duce până la capăt turneul din cauza situației create de epidemia de coronavirus Covid-19, dar ne bucurăm pentru cât a fost și sărbătorim acele momente prin acest videoclip. Mulțumim că sunteți în continuare alături de noi!", au spus membrii formației.

Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock/metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii ani, atât în țară cât și în străinătate, este una remarcabilă. Odată cu lansările albumelor "Freak Show" în 2013 și "Dirtylicious" în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului "Best Romanian Act Metal" la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de "Best Romanian Rock Ambassador" în cadrul Metalhead Awards 2014.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED