Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Direcția 5 - Rămâne din noi... dragostea

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Rămâne din noi... dragostea”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Petre Năstase.

După colaborarea cu Nicoleta Nucă pentru piesa "Salut! Ce faci", directia 5 lansează single-ul "Rămâne din noi... dragostea" împreună cu Alina Crișan, fostă membră a trupei ASIA. Compoziția este semnată de Marian Ionescu, autorul versurilor fiind poetul și interpretul de muzică folk Dinu Olărașu. Pentru videoclip, trupa a lucrat din nou cu regizorul Petre Năstase, ca și în cazul clipurilor "Salut! Ce faci?", "Îți mulțumesc" și "Plin de furtuni".

"Rămâne din noi... dragostea" este cel de-al doilea single lansat de trupă în 2016, anul în care direcția 5 sărbătorește 25 de ani de carieră. Piesa va fi inclusă pe următorul album al trupei, "Love, Peace & Harmony".

direcția 5 și Alina au început colaborarea în 2015. De atunci, Alina este o prezență constanta la concertele și evenimentele la care participă trupa.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în 1991, la București. În 1992, trupa lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Citește mai multe despre Directia 5
Videoclipuri cu Directia 5
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE