Urmărește-ne în Social Media

directia 5 feat. Lidia Buble - Forever love

Urmărește videoclipul oficial "Forever love", lansat de directia 5 pe 15 septembrie. Single-ul este o colaborare cu Lidia Buble, fiind extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”, ce va fi lansat la Sala Palatului pe 31 octombrie.

Iubirea nu cunoaște granițe și se manifestă la fel, oriunde în lume. Fie că este vorba de sensibilitatea ce ne cuprinde în orașul iubirii, Paris, sau de pasiunea și efervescenta latinilor din Argentina, băieții de la directia 5 și Lidia Buble ne duc în jurul lumii în videoclipul “Forever Love”.

Videoclipul a fost regizat de Dan Petcan, piesa “Forever Love” fiind compusă de Marian Ionescu. Versurile melodiei sunt scrise de Raluca Diana David.

Cum dragostea este mereu la înălțime, artiștii au urcat deasupra Bucureștiului pentru a filma videoclipul piesei, tocmai pentru a sublinia mesajul că dragostea vine sub cele mai variate forme, în cele mai interesante locuri, de multe ori fără ca noi să observăm, până când într-o zi, realizăm că persoana iubită a fost tot timpul alături de noi.

„Forever Love este noul nostru single. Ne-am întâlnit cu Lidia Buble, a fost dragoste la prima vedere, iar Lidia i-a adus energie și multă frumusețe. Am înregistrat acest cântec cu speranța că o să vă placă și ne-a trecut prin cap să-i facem un videoclip”, declara Marian Ionescu, liderul trupei directia 5.

Single-ul “Forever Love” este extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”, pe care directia 5 îl va lansa pe 31 octombrie la Sala Palatului, unde vor susține un mega-concert, la care invitat special va fi Lidia Buble. Albumul “Rock’n Roll, Baby!” este al 24-lea material discografic lansat de directia 5 în cei peste 21 de ani de activitate muzicală.

Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2021: Antena 1 a dezvăluit concurenții și prezentatorii

Publicat

pe

Asia Express (Logo)
Asia Express (Logo) │ FOTO: Antena 1

Au fost anunțate cele 9 perechi de concurenți care vor participa la Asia Express 2021, reality show-ul plin de provocări și adrenalină, organizat și difuzat de Antena 1. Filmările vor demara în luna mai, tema celui de-al patrulea sezon fiind "Drumul Împăraților".

Traseul va începe în Turcia, continuând în Georgia și Azerbaijan, două țări implicate recent într-o confruntare militară. Alte destinații vor fi anunțate ulterior, situația internațională sanitară și un eventual teasing limitând informațiile disponibile momentan. Despre condițiile noului concurs poți afla mai multe din acest articol anterior.

Concurenții Asia Express 2021:

  • Connect-R și Shift
  • Mihai și Elwira Petre
  • Lidia Bluble și sora ei, Estera
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
  • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza
  • Alexandra Ungureanu și mama ei
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu
  • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
  • Lorelei și Zarug (cunoscuți în social media)

Irina Fodor (care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la "Chefi la cuțite"), Oase (câștigător al sezonului #2) și actorul Marius Damian sunt prezentatorii noului sezon. Ultimul dintre ei este povestitorul care va introduce fiecare loc cu informații specifice interesante.

Lidia Buble a declarat:

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate... să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)... am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”.

Cu siguranță, pandemia Covid19 va complica foarte mult atât desfășurarea probelor, cât și urmarea unui traseu planificat, evoluția situației sanitare putând complica, restricționa și bloca filmările pe neașteptate. Principala misiune a concurenților, aceea de a găsi cazare gratuită noaptea, va fi și mai dificilă în condiții de distanțare socială și cu o atitudine mai precaută a localnicilor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3