Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: directia 5 feat. Lidia Buble - Forever love

Urmărește videoclipul oficial "Forever love", lansat de directia 5 pe 15 septembrie. Single-ul este o colaborare cu Lidia Buble, fiind extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”, ce va fi lansat la Sala Palatului pe 31 octombrie.

Iubirea nu cunoaște granițe și se manifestă la fel, oriunde în lume. Fie că este vorba de sensibilitatea ce ne cuprinde în orașul iubirii, Paris, sau de pasiunea și efervescenta latinilor din Argentina, băieții de la directia 5 și Lidia Buble ne duc în jurul lumii în videoclipul “Forever Love”.

Videoclipul a fost regizat de Dan Petcan, piesa “Forever Love” fiind compusă de Marian Ionescu. Versurile melodiei sunt scrise de Raluca Diana David.

Cum dragostea este mereu la înălțime, artiștii au urcat deasupra Bucureștiului pentru a filma videoclipul piesei, tocmai pentru a sublinia mesajul că dragostea vine sub cele mai variate forme, în cele mai interesante locuri, de multe ori fără ca noi să observăm, până când într-o zi, realizăm că persoana iubită a fost tot timpul alături de noi.

„Forever Love este noul nostru single. Ne-am întâlnit cu Lidia Buble, a fost dragoste la prima vedere, iar Lidia i-a adus energie și multă frumusețe. Am înregistrat acest cântec cu speranța că o să vă placă și ne-a trecut prin cap să-i facem un videoclip”, declara Marian Ionescu, liderul trupei directia 5.

Single-ul “Forever Love” este extras de pe albumul “Rock’n Roll, Baby”, pe care directia 5 îl va lansa pe 31 octombrie la Sala Palatului, unde vor susține un mega-concert, la care invitat special va fi Lidia Buble. Albumul “Rock’n Roll, Baby!” este al 24-lea material discografic lansat de directia 5 în cei peste 21 de ani de activitate muzicală.

Lidia Buble a ajuns în atenția publicului prin colaborarea cu Akcent pentru single-ul “Kamelia” și featuringul cu Adrian Sînă pentru piesa “Noi Simțim La Fel“. La doar 20 de ani, tânăra artistă este considerată una dintre cele mai bune voci din România, fiind comparată cu Laura Stoica. Lidia a fost prezenta pe 12 septembrie pe scena Romanian Music Awards unde a primit premiul Best New Act.

Citește mai multe despre Direcția 5Lidia Buble
Videoclipuri cu Direcția 5Lidia Buble
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
RECOMANDARE:Cumpără un disc Direcția 5

album-directia5-romanticalbum-directia5-te-iubescalbum-directia5-electric-love-storyalbum-directia5-rock-a-roll-babyalbum-directia5-zambetul-face-minuni

CLOSE
CLOSE