Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Direcția 5 - Într-o zi

Direcția 5 a lansat un videoclip de promovare a piesei ”Într-o zi”. Extrasă de pe albumul ”Te iubesc”, melodia este compusă de Marian Ionescu, pe versuri de Dinu Olărașu.

Piesa "Într-o zi", lansată de trupa direcția 5 în urmă cu câteva săptămâni, beneficiază acum de un material video filmat în preajma concertului pe care trupa l-a susținut recent la Sala Palatului. Programul de repetiții, decorul, muzica live, atmosfera premergătoare, dar și cea din timpul concertului, zeci de oameni implicați, dar și momentele emoționante alături de Orchestra Simfonică din Bucuresti se regăsesc în clipul filmat la finalul lunii noiembrie. Invitata specială a concertului, dar și a videoclipului, este Alinka, cea cu care trupa a lansat anul acesta piesele "Te iubesc" și "Anii".

Pentru perioada următoare, direcția 5 a programat deja un concert special în Timișoara la Sala Capitol a Filarmonicii Banatului. Concertul va avea loc pe 14 februarie 2016, cu ocazia Valentine’s Day . În cadrul show-ului vor fi interpretate piese de pe noul album al formației, ”Te iubesc”.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992 lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Citește mai multe despre Direcția 5
Videoclipuri cu Direcția 5
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE