Urmărește-ne în Social Media

direcția 5 feat. Alinka - Te iubesc

Direcția 5 a lansat videoclipul noului single ”Te iubesc”. Piesa este interpretată în duet cu Alinka (Alina Diana Crișan), fostă membră a trupei Asia.

După hitul lansat în colaborare cu Lidia Buble, ”Forever Love”, Direcția 5 propune pentru vara aceasta o nouă piesă de dragoste, intitulată ”Te iubesc”. Melodia este interpretată în duet cu Alinka, cunoscută pentru activitatea muzicală desfășurată alături de colegele din trupa Asia.

Compus de Marian Ionescu pe versurile lui Florin Dumitrescu, “Te iubesc” feat Alinka este romanul iubirii universale.

“Am ales acest cântec, de pe noul nostru album, pentru că “Te iubesc” este cea mai curată declarație și însumează toate stările și etapele unei relații. Iar sentimentul în sine este motorul de la care pleacă toate acțiunile unui om. Asocierea cu Alinka a venit firesc și, așa cum veți vedea, se potrivește foarte bine cu mesajul și linia melodică a cântecului”, a declarat Marian Ionescu.

Videoclipul piesei "Te iubesc" este regizat de către Alex Ceaușu și a fost filmat pe parcursul unei zile.

Pe 20 noiembrie, formația va concerta la Sala Palatului din București, spectacolul purtând numele piesei recent lansate, ”Te iubesc”. Trupa va fi însoțită pe scenă de Orchestra Simfonică București. Biletele pentru acest concert nu au fost încă puse în vânzare, noi detalii privind acest eveniment urmând a fi dezvăluite în curând.

Format din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu, grupul Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992 lansează albumul „La vulturul de mare cu peștele în gheare”, după care pleacă în Bulgaria la festivalul „Orfeul de aur”, iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrările live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicală, ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare.

Comentarii