Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Videoclip oficial: Diplo - Suicidal (feat. Desiigner)

Diplo a abordat cele mai trăznite genuri muzicale în cadrul proiectului Major Lazer, dar cumva nu a atacat niciodată cum trebuie hip-hop-ul. O face pe noul single "Suicidal", colaborare cu Desiigner, care primeşte un videoclip urban şi nocturn, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Piesa are un sintetizator sensibil în fundal, îmbinat cu vocea autotunată a lui Desiigner. Rapperul şi o protagonistă gustă din magia nopţii dintr-o metropolă a zilei de azi. Ca de obicei Diplo apare în videoclip, contemplativ şi meditând. Etalează şi o nouă frizură, cu codiţe împletite blonde. Desiigner cântă din vârful unor zgârie-nori, amintind în versuri de sinucigaşii care cad şi cad şi cad în viaţa grăbită a epocii moderne.

Videoclipul este regizat de către Shomi Patwary. Piesa este de un rap mai apropiat de baladă, decât de un imn agresiv al străzii şi cartierului. Spre final Desiigner cântă despre trăitri exagerate, cu milioane de dolari în cont, dar la final căderea este aceeaşi şi spre acelaşi abis. Acesta este probabil singurul videoclip hip-hop urban din ultima vreme în care nu se pune accent pe vicii, pe scufundarea în plăceri şi materialism.

Odată cu sosirea acestui single a debutat şi "California", primul EP solo din ultimii 5 ani pentru celebrul DJ. Numele acestui disc a fost dat după statul american în care artistul a înregistrat piesele. Creierul Major Lazer a mai făcut ceva de gen, numindu-şi albumul de debut "Florida", după statul în care a crescut. Pe acest EP nou DJ-ul a colaborat cu Lil Xan, Trippie Red, DRAM, Lil Yatchy, Santigold şi MO.

Diplo pare să fi schimbat sunetul său clasic, optând pentru o abordare nouă, axată pe hip-hop. Într-un comentariu postat de artist pe YouTube pe tema acestui release scria că piesa "Suicidal" este un omagiu pentru producătorii săi preferaţi, Flume şi Mura Masa.

Pe numele său real Thomas Wesley Pentz, acesta este unul dintre cei mai prolifici producători de muzică din ultimii ani. A colaborat cu Beyonce, cu Justin Bieber şi Madonna, dar şi Britney Spears, Bruno Mars şi Ariana Grande. Diplo este aşteptat să mixeze la UNTOLD 2018 în această vară.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre DesiignerDiplo
Videoclipuri cu DesiignerDiplo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE