Urmărește-ne în Social Media

Diplo - Suicidal (feat. Desiigner)

Diplo a abordat cele mai trăznite genuri muzicale în cadrul proiectului Major Lazer, dar cumva nu a atacat niciodată cum trebuie hip-hop-ul. O face pe noul single "Suicidal", colaborare cu Desiigner, care primeşte un videoclip urban şi nocturn, pe care vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Piesa are un sintetizator sensibil în fundal, îmbinat cu vocea autotunată a lui Desiigner. Rapperul şi o protagonistă gustă din magia nopţii dintr-o metropolă a zilei de azi. Ca de obicei Diplo apare în videoclip, contemplativ şi meditând. Etalează şi o nouă frizură, cu codiţe împletite blonde. Desiigner cântă din vârful unor zgârie-nori, amintind în versuri de sinucigaşii care cad şi cad şi cad în viaţa grăbită a epocii moderne.

Videoclipul este regizat de către Shomi Patwary. Piesa este de un rap mai apropiat de baladă, decât de un imn agresiv al străzii şi cartierului. Spre final Desiigner cântă despre trăitri exagerate, cu milioane de dolari în cont, dar la final căderea este aceeaşi şi spre acelaşi abis. Acesta este probabil singurul videoclip hip-hop urban din ultima vreme în care nu se pune accent pe vicii, pe scufundarea în plăceri şi materialism.

Odată cu sosirea acestui single a debutat şi "California", primul EP solo din ultimii 5 ani pentru celebrul DJ. Numele acestui disc a fost dat după statul american în care artistul a înregistrat piesele. Creierul Major Lazer a mai făcut ceva de gen, numindu-şi albumul de debut "Florida", după statul în care a crescut. Pe acest EP nou DJ-ul a colaborat cu Lil Xan, Trippie Red, DRAM, Lil Yatchy, Santigold şi MO.

Diplo pare să fi schimbat sunetul său clasic, optând pentru o abordare nouă, axată pe hip-hop. Într-un comentariu postat de artist pe YouTube pe tema acestui release scria că piesa "Suicidal" este un omagiu pentru producătorii săi preferaţi, Flume şi Mura Masa.

Pe numele său real Thomas Wesley Pentz, acesta este unul dintre cei mai prolifici producători de muzică din ultimii ani. A colaborat cu Beyonce, cu Justin Bieber şi Madonna, dar şi Britney Spears, Bruno Mars şi Ariana Grande. Diplo este aşteptat să mixeze la UNTOLD 2018 în această vară.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 2 august 2018

UNTOLD Festival 2018

Loc
Cluj Arena
Comentarii