Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Diplo - Look Back (Feat. DRAM)

Diplo, celebrul DJ american cunoscut drept creierul Major Lazer a lansat o piesă nouă, intitulată "Look Back". Melodia este o colaborare cu artistul DRAM, cu puternice influenţe soul şi R&B. Primeşte un videoclip pe care îl puteţi viziona mai jos.
Urmărește-ne pe

"Look Back" este un single extras de pe viitorul EP al lui Diplo, "California". Videoclipul este plin de melancolie, o incursiune în deşert în care artistul DRAM îşi caută sinele şi identitatea. Filmat cu drona, dedublat şi acoperit cu filtre de Instagram, muzicianul e de-a dreptul profetic aici. Diplo a făcut o treabă excelentă cu negativul, reunind porţiuni a capella cu instrumentalul la minim cu solo-uri de chitară şi o percuţie în crescendo.

E unul dintre puţinele clipuri în care Diplo nu apare, după ce a făcut senzaţie sărutându-se cu unul dintre cei mai celebri transexuali din Brazilia, Pabllo Vittar într-un alt clip lansat la începutul lunii. DRAM a crescut enorm în popularitate în ultima vreme, prin featuring-uri cu artişti precum Clean Bandit, Julia Michaels, A$AP Rocky şi mulţi alţii.

Regia materialului vizual îi aparţine lui Brandon Dermer, care face abuz de nuanţe purpurii. Invitat la emisiunea lui Zane Lowe de la Beats 1, DRAM a dezvăluit că melodia a pornit ca un proiect cu câţiva ani în urmă, în studioul lui Post Malone. Skrillex a fost implicat în producţie, iar de vocea din fundal s-a ocupat Tinashe. EP-ul "California" al lui Diplo este gata de lansare în martie.

Luna trecută vedeam mişcările de dans ale DJ-ului în clipul "Get It Right", piesă realizată în colaborare cu Mø.  Cu Major Lazer Diplo a fost ocupat tot anul trecut, prin colaborări multiple, cu Sean Paul, Busy Signal şi o serie de artişti sud africani pe piesa "Particula". A avut şi un hit realizat cu Nicki Minaj primăvara trecută, "Run Up".

Citește mai multe despre DiploDRAM
Videoclipuri cu DiploDRAM
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE