Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Diplo - Get It Right (Feat. Mø)

Diplo este un om al multiplelor talente. Un producător strălucit, DJ respectat şi o figură apreciată în lumea modei, americanul şi-a unit forţele cu Mø pentru a crea piesa "Get It Right". Videoclipul său poate fi vizionat mai jos şi cu această ocazie am aflat că Diplo ştie să şi danseze binişor.

Ultimele clipuri în care l-am văzut pe Diplo au fost cele ale grupului Major Lazer, acolo unde este compozitor principal şi coordonator. "Get It Right" este un o piesă pop plină de energie, cu crescendo-uri care duc spre drop-uri EDM. Acestea vor fi probabil remixate excesiv de către disc jochei din toată lumea. Coregrafia pare împrumutată din videoclipurile marca Sia Furler, iar cei doi artişti au o chimie deosebită.

Acţiunea acestui clip se petrece într-o încăpere elegantă, un ballroom cu candelabru de mari dimensiuni şi pian clasic. Cei doi protagonişti pot fi văzuţi exersând mişcări de dans, scriind versuri şi cântând la pian.

Acest single debuta spre finalul anului trecut, readucând muziciana daneză Mø şi pe Diplo împreună în studio. Este extras de pe coloana sonoră a lui "Give Me Future", un documentar despre incursiunea trupei Major Lazer în Cuba din anul 2016. Producţia cinematografică se lansa în noiembrie anul trecut.

a explicat istoria din spatele colaborării sale cu Diplo:

"Get It Right" este una dintre acele melodii care a fost compusă foarte rapid, genul de situaţie când auzi negativul, te simţi inspirat, cânţi melodia şi versurile se scriu singure practic.

Sunetele bune te inspiră să scrii cu mai multă pasiune despre subiecte care sunt apropiate de inima ta. Sample-urile lui Diplo au efectul acesta asupra mea. Am colaborat de multe ori în ultimii 5 ani şi parteneriatul cu el m-a ajutat să evoluez ca un compozitor şi să dau o formă vocii mele. Sunt foarte recunoscătoare călătoriei noastre artistice.

Major Lazer a avut în 2017 o apropiere de continentul african şi de zona latino, prin colaborări cu artişti din ambele segmente. MØ pregăteşte un nou EP, de pe care am putut asculta piesa introspectivă "When I Was Young".

Citește mai multe despre Diplo
Videoclipuri cu Diplo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE