Urmărește-ne în Social Media

Diplo, French Montana & Lil Pump ft. Zhavia - Welcome To The Party

Diplo a reunit o echipă all stars de muzicieni pentru o melodie demnă de un film cu super eroi. Filmul este "Deadpool 2", iar melodia este "Welcome to the Party", lansată cu câteva zile în urmă. Îşi aduc aportul Lil Pump, Zhavia şi French Montana, iar videoclipul cel nou cu secvenţe din film poate fi urmărit în cadrul articolului.

"Welcome to the Party" este doar una dintre piesele de pe coloana sonoră a peliculei, care a fost promovată şi printr-o colaborare incredibilă cu Celine Dion. Trecem în alt registru acum, de la pop melodramatic la hip-hop combinat cu EDM. Videoclipul este regizat de către Jason Koenig şi prezintă un club de striptease în care Deadpool 2 face curat, scăpând de răufăcători.

În acelaşi club se află şi artiştii, de la Lil Pump la Zhavia, French Montana şi Diplo. Secvenţele când mercenarul cu gură spurcată sare din avion sunt intercalate cu momente când Diplo face acelaşi lucru, căpătând o veritabilă imagine de super villain. Zhavia pare să aparţină perfect universului X-Men, cu dreaduri lungi şi albastre şi dansând în faţa lui Deadpool şi a prietenului său barman.

Lil Pump are versuri mai complexe decât în creaţiile sale clasice, precum "Gucci Gang". O melodie cu extra bas, ideală de bubuit la subwooferul din maşină şi care ar fi ca acasă într-un "Fast & Furious" sau "Suicide Squad". Negativul aminteşte de altfel puţin de "Purple Lamborghini", single-ul viral creat de Skrillex pentru filmul DC "Suicide Squad".

"Deadpool 2" a intrat în cinematografe pe 18 mai şi l-a detronat pe Avengers: Infinity War la box office-ul american. Diplo a fost ocupat în ultima lună, apărând în cadrul super grupului LSD, împreună cu Sia şi Labrynth. Pe coloana sonoră a noului film cu super eroi găsim piese de la DJ Shadow, Peter Gabriel, Dolly Parton, Pat Benatar, a-ha şi evident Skrillex.

Tyler Bates, cunoscut pentru coloana sonoră "Guardians of the Galaxy" şi "John Wick" contribuie la rândul său cu câteva melodii. Acelaşi Tyler a influenţat masiv opera lui Marilyn Manson pe ultimele 2 albume ale shock rockerului. Diplo pare fixat pe zona hip-hop, ultimele sale colaborări vizând toate acest gen muzical, prin piesele "Color Blind", "Suicidal" şi "Look Back".

Comentarii