Urmărește-ne în Social Media

Diplo, French Montana & Lil Pump ft. Zhavia - Welcome To The Party

Diplo a reunit o echipă all stars de muzicieni pentru o melodie demnă de un film cu super eroi. Filmul este "Deadpool 2", iar melodia este "Welcome to the Party", lansată cu câteva zile în urmă. Îşi aduc aportul Lil Pump, Zhavia şi French Montana, iar videoclipul cel nou cu secvenţe din film poate fi urmărit în cadrul articolului.

"Welcome to the Party" este doar una dintre piesele de pe coloana sonoră a peliculei, care a fost promovată şi printr-o colaborare incredibilă cu Celine Dion. Trecem în alt registru acum, de la pop melodramatic la hip-hop combinat cu EDM. Videoclipul este regizat de către Jason Koenig şi prezintă un club de striptease în care Deadpool 2 face curat, scăpând de răufăcători.

În acelaşi club se află şi artiştii, de la Lil Pump la Zhavia, French Montana şi Diplo. Secvenţele când mercenarul cu gură spurcată sare din avion sunt intercalate cu momente când Diplo face acelaşi lucru, căpătând o veritabilă imagine de super villain. Zhavia pare să aparţină perfect universului X-Men, cu dreaduri lungi şi albastre şi dansând în faţa lui Deadpool şi a prietenului său barman.

Lil Pump are versuri mai complexe decât în creaţiile sale clasice, precum "Gucci Gang". O melodie cu extra bas, ideală de bubuit la subwooferul din maşină şi care ar fi ca acasă într-un "Fast & Furious" sau "Suicide Squad". Negativul aminteşte de altfel puţin de "Purple Lamborghini", single-ul viral creat de Skrillex pentru filmul DC "Suicide Squad".

"Deadpool 2" a intrat în cinematografe pe 18 mai şi l-a detronat pe Avengers: Infinity War la box office-ul american. Diplo a fost ocupat în ultima lună, apărând în cadrul super grupului LSD, împreună cu Sia şi Labrynth. Pe coloana sonoră a noului film cu super eroi găsim piese de la DJ Shadow, Peter Gabriel, Dolly Parton, Pat Benatar, a-ha şi evident Skrillex.

Tyler Bates, cunoscut pentru coloana sonoră "Guardians of the Galaxy" şi "John Wick" contribuie la rândul său cu câteva melodii. Acelaşi Tyler a influenţat masiv opera lui Marilyn Manson pe ultimele 2 albume ale shock rockerului. Diplo pare fixat pe zona hip-hop, ultimele sale colaborări vizând toate acest gen muzical, prin piesele "Color Blind", "Suicidal" şi "Look Back".

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Neversea 2023 a completat lineup-ul și a adăugat 3 scene

Organizatorii Neversea au anunțat ultimii artiști care completează lineup-ul ediției din acest an. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 iulie, pe plaja Neversea Beach din Constanța, unde sunt așteptați peste 150 de artiști autohtoni și internaționali și zeci de mii de spectatori.

Publicat

pe

Neversea 2022
Neversea 2022 │ FOTO: Neversea

Neversea 2023 își deschide porțile pentru 4 zile și 4 nopți pline de distracție. Pe lângă decoruri spectaculoase, acrobați, show-uri de lumini și pirotehnice, DJ și artiști de top la nivel național și internațional vor face ca plaja să se transforme într-un paradis muzical.

SMILEY, ALEXANDRA STAN ȘI MARIO FRESH URCĂ PE SCENA PRINCIPALĂ A FESTIVALULUI

Pe scena principală, artiștii internaționali Julian Jordan și Regard urcă în lineup, alături de J Balvin, Lil Uzi Vert, Lil Pump, CKay, Alok, Don Diablo, Lost Frequencies, Timmy Trumpet și mulți alții. Nume din industria românească și-au confirmat prezența: Adrian Șaguna, Alex Super Beats, Alexandra Stan, Arias, DJ Dark & Mentol, Mario Fresh, Partydul Kiss FM, Pascal Junior și Smiley.

La scena DayDreaming vor răsuna până la răsărit și beat-urile lui Akos, Ales Andru, Alex Twin, Arkadyan, Dizharmonia, Dubfire, Emanuel Satie, Glauco Di Mambro, Guy Mantzur, Julian M, Layla Benitez, Lee Burridge, Maya Mar, Rampue Live, Themba, Tooker Live, Vizan.

Fanii muzicii trap, rap sau hip-hop se vor bucura și de show-urile artiștilor: Bad and Boujee, FC DNB, Serotone, ZO, anunțați pentru scena The Ark.

BALKANIC, RETRO FANTESIA ȘI LATINO SUNT CELE 3 SCENE NOI ALE FESTIVALULUI NEVERSEA

Scena Balkanic va fi locul ritmurilor complexe din sud-estul Europei. Show-urile live și distracția fără margini vor fi asigurate de artiști precum: Funkorporation, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica & Ioniță și Taraful Clejanilor, Karol Diac, Don Quero, Bogdan Simion, Clanker Jones, Amna & Balcanic, Oana Radu & Band, Marc Rayen, Mahala Rai Banda, Raluka & Proiectul Balcanik, Elena Gheorghe & Machedonii și mulți alții.

Scena Retro Fantesia va celebra nostalgia, iar piesele cele mai fredonate de-a lungul timpurilor vor fi mixate de DJi ca: DJ Antenna, Jiji Lazar, Even Steven, MC DYLMA & DJ Pappa M. De asemenea, nume ca Liviu Vârciu & Deny, Cucu (Noaptea Târziu) sau DJ Sava vor crea momente speciale, de care se vor bucura pe deplin toți cei care vor consuma experiența de festival de la această scenă.

Scena Latino va face ca nisipul să se încingă sub pași de dans. DJ Marius Ioniță, DJ Paul B, DJ Guaguanco, DJ Ducu, DJ MAG, DJ Romy aka The Preacher, dar și școli de dans de renume la nivel național vor face ca valurile să vibreze pe ritmuri de salsa, bachata, merenghe, kizomba, cha-cha-cha sau semba, învățându-i pe toți cei prezenți pașii de bază ai dansurilor latino și pregătind împreună la fiesta mas caliente a verii.

Bilete Neversea 2023:

Abonamentele și biletele de o zi se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 274,4 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare