Urmărește-ne în Social Media

Diplo - Color Blind (feat. Lil Xan)

Diplo îşi continuă flirtul cu genul hip-hop prin lansarea piesei "Color Blind". Aceasta este o colaborare cu rapperul Lil Xan şi primeşte un videoclip proaspăt lansat. Regizat de Austin Peters, clipul prezintă o noapte de petrecere cu cei doi artişti, care se lasă cu o maşină incendiată. Vă invităm să urmăriţi noul release video mai jos.

"Color Blind" este cel mai nou single extras de pe EP-ul "California" al lui Diplo. Creierul grupului Major Lazer a fost foarte prolific în ultimul an lansând piese în colaborare cu Desiigner, DRAM sau MO. Asta după ce a doborât recorduri prin colaborări cu Skrillex şi Justin Bieber cu 2 ani în urmă.

Single-ul se apropie ceva mai mult de definiţia party rap-ului. Versurile sunt fără mesaj social, dar şi fără laude legate de lingouri de aur şi maşini scumpe. Tânărul Lil Xan dă voce piesei reflectând la ce înseamnă iubirea adolescentină, superficialitatea vieţii de party boy şi dorinţa de a găsi pe acel cineva special.

Clipul are secţiuni filmate în stil VHS, cu imagine distorsionată, o maşină ruginită, în care Diplo şi Xan îşi fac veacul, plus câţiva acoliţi pe biciclete. Decorurile nu sunt chiar complexe: un câmp părăsit şi o benzinărie. E ca şi cum Lil Xan a fugit de acasă, dar totul a durat doar o noapte, revenind apoi la viaţa de dinainte. Diplo a creat un instrumental cu percuţie şi bas reglate la acelaşi volum ca sintetizatorul ce vine în valuri.

Tonalitatea relaxată a vocii apropie piesa de reggae mai mult decât de hip-hop-ul din Bronx. "Color Blind" este despre consecinţele unei nopţi dure de party, care se termină cu un automobil ars şi o ploaie torenţială la o benzinărie părăsită.

Diplo îşi lansa EP-ul "California" luna trecută, însumând o serie de colaborări cu nume din rap precum Desiigner, DRAM, Lil Yachty sau Trippie Redd. Producătorul îşi începea teasingul pentru acest material încă de vara trecută. A numit melodiile noi "o colecţie de muzică hip-hop care nu se potriveşte în altă parte". Major Lazer a fost axat pe influenţe africane şi braziliene în ultima vreme, iar Diplo rămâne un nume mare în EDM, de aici nevoia de a lansa un material separat.

Lil Xan e în plină ascensiune, după ce a lansat în această lună albumul de debut, "Total Xanarchy". Pe acest LP a colaborat cu 2 Chainz, Rae Sremmurd şi YG. Pe numele său real Diego Leanos, Lil Xan este un artist emo rap (ca şi Lil Peep) în vârstă de 21 de ani. Îşi trage seva din scena californiană de rap şi dintr-o copilărie petrecută în moteluri sărăcăcioase.

Comentarii