Urmărește-ne în Social Media

Dimitri Vegas & Like Mike - Stay A While

Duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike a lansat videoclipul noului single ”Stay A While”. Vizualul este regizat de Oliver Millar.

Dimitri Vegas și Like Mike propun pentru această toamnă un single nou, intitulat ”Stay A While”. Melodia este însoțită de un videoclip ce completează vizual efectele de producție ale piesei.

Actualul număr 1 mondial, duo-ul Dimitri Vegas & Like Mike este apreciat pentru felul în care combină în showurile lor elementele de live, DJ și MC cu care energizează publicul la marile festivaluri ale lumii. Printre cele mai importante premii pe care aceștia le-au revendicat se numără Best Breakthrough Act în 2013 la International Dance Music Awards (IMDAs) și Best European DJ’s în 2014 și 2015, precum și titlul de No. 1 DJ in the world, conform DJ MAG Top 100.

Dimitri și Mike au concertat anul trecut pentru prima oară în România, fiind cei mai votați artiști de pe listele Untold Festival. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca, lineup-ul incluzând nume precum Armin van Buuren, Avicii, David Guetta, John Newman, ATB, Tinie TempahTom Odell.

Apreciați de fanii din România, cei doi producători s-au întors în țara noastră la doar un an de la prima vizită. Duo-ul a concertat din nou la Untold Festival, revenind pe scena de la Cluj Arena în august 2016.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED