Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Dima Trofim - Cerșesc iubire

Iulia Vântur și Dima Trofim sunt parteneri într-o relație fictivă în videoclipul "Cerșesc iubire". Rolul femeii fatale îi revine Iuliei Vântur, în vreme ce fostul membru LaLa Band se lasă vrăjit și răstălmăcit. Piesa "Cerșesc iubire" a fost compusă de Radu Sîrbu & Sianna și produsă de Rassada Music.

Filmările pentru videoclipul piesei "Cerșesc iubire" au avut loc în incinta Press House Ballroom, iar regia a fost semnată de Mariana Marinescu și Ana Sîrbu, alături de directorul de imagine Maxim Chisnicean.

Invitata specială și cea care a jucat rolul femeii fatale în această poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o rochie roșie semnată Cristina Săvulescu, Iulia și-a intrat rapid în rol, ispitindu-l și seducându-l pe interpret.

"Deși am destulă experiență în ceea ce privește filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Știind că trebuie să dau totul și că toți acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoții... atât pozitive, constructive, cât și unele total neînțelese, mai ales când filmam alături de Iulia. Este o femeie superbă și e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune și chimie și abia aștept să mă văd în postura de bărbat sedus", a explicat Dima Trofim.

"Am acceptat invitația de a apărea în videoclipul piesei ‘Cersesc iubire’, alături de Dima, pentru că mi-au plăcut piesa, scenariul și echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este extrem de talentat, aveam toată încrederea că va ieși un proiect de calitate. A fost o experiență foarte frumoasă și abia aștept să-l vedeți pe Dima cerșind iubire de la mine", a spus Iulia Vântur.

De ținutele Iuliei Vântur s-a ocupat Cristina Savulescu, iar de imaginea lui Dima Trofim au fost responsabili cei de la Holy Fashion.

Citește mai multe despre Dima Trofim
Videoclipuri cu Dima Trofim
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE