Urmărește-ne în Social Media

Dima Trofim - Cerșesc iubire

Iulia Vântur și Dima Trofim sunt parteneri într-o relație fictivă în videoclipul "Cerșesc iubire". Rolul femeii fatale îi revine Iuliei Vântur, în vreme ce fostul membru LaLa Band se lasă vrăjit și răstălmăcit. Piesa "Cerșesc iubire" a fost compusă de Radu Sîrbu & Sianna și produsă de Rassada Music.

Filmările pentru videoclipul piesei "Cerșesc iubire" au avut loc în incinta Press House Ballroom, iar regia a fost semnată de Mariana Marinescu și Ana Sîrbu, alături de directorul de imagine Maxim Chisnicean.

Invitata specială și cea care a jucat rolul femeii fatale în această poveste a fost Iulia Vântur, care a strălucit pe platourile de filmare. Într-o rochie roșie semnată Cristina Săvulescu, Iulia și-a intrat rapid în rol, ispitindu-l și seducându-l pe interpret.

"Deși am destulă experiență în ceea ce privește filmările, în ziua respectivă am trecut prin tot felul de stări. Știind că trebuie să dau totul și că toți acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emoții... atât pozitive, constructive, cât și unele total neînțelese, mai ales când filmam alături de Iulia. Este o femeie superbă și e foarte greu să te mai concentrezi la ceva în afară de ea. De fapt, acesta a fost rolul meu: să mă las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multă nebunie, pasiune și chimie și abia aștept să mă văd în postura de bărbat sedus", a explicat Dima Trofim.

"Am acceptat invitația de a apărea în videoclipul piesei ‘Cersesc iubire’, alături de Dima, pentru că mi-au plăcut piesa, scenariul și echipa cu care am lucrat. În plus, Dima este extrem de talentat, aveam toată încrederea că va ieși un proiect de calitate. A fost o experiență foarte frumoasă și abia aștept să-l vedeți pe Dima cerșind iubire de la mine", a spus Iulia Vântur.

De ținutele Iuliei Vântur s-a ocupat Cristina Savulescu, iar de imaginea lui Dima Trofim au fost responsabili cei de la Holy Fashion.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Emi și Cuza au câștigat a doua ediție Te cunosc de undeva! 2022 - VIDEO

Emi și Cuza au câștigat cea de-a doua întrecere de transformări de la Te cunosc de Undeva! în sezonul al 17-lea de la Antena 1. Cei doi au cântat Cotton Eye Joe (Rednex). Vezi toate cele 8 transformări.

Publicat

pe

Emi și Cuza la „Te cunosc de undeva!”
Emi și Cuza la „Te cunosc de undeva!”

Emi și Cuza de la Noaptea Târziu sunt câștigătorii celui de-al doilea episod de transformări de la „Te cunosc de undeva!” din sezonul al 17-lea. În cadrul emisiunii difuzate pe 8 mai 2022, cei doi au cântat „Cotton Eye Joe”, celebrul hit al formației Rednex. Lupta pentru primul loc a fost decisă de cele 5 puncte primite de la Anisia Gafton și Ionuț Rusu, în detrimentul cuplului format pe scenă de Ilona Brezoianu și Florin Ristei. Aceștia din urmă interpretaseră „Stay With Me”, transformați în P!nk & Sam Smith.

Cel de-al 17-lea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 reunește 8 perechi de concurenți: Alexia Țalavutis și Dima Trofim, Romică Țociu și Carmen Chindriș, Anisia Gafton și Ionuț Rusu, Ilona Brezoianu și Florin Ristei, Maria Buză și Paula Chirilă, Ana și Monica Odagiu, Jazzy Jo și Zarug, Emi și Cuza (Noaptea Târziu).

Clasamentul Te cunosc de undeva din 7 mai 2022

 1. Emi & Cuza - 56 de puncte
 2. Florin & Ilona - 55 de puncte
 3. Ana & Monica - 45 de puncte
 4. Maria & Paula - 38 de puncte
 5. Romică & Carmen - 36 de puncte
 6. Alexia & Dima - 36 de puncte
 7. Jazzy Jo & Zarug - 26 de puncte
 8. Ionuț & Anisia - 20 de puncte

Emi și Cuza - „Cotton Eye Joe” (Rednex)

Ilona Brezoianu și Florin Ristei - „Stay With Me” (P!nk & Sam Smith)

Alexia Țalavutis și Dima Trofim - "Ummbakkum (Iulia Vântur și Mika Singh)

Romică Țociu și Carmen Chindriș - „Prince Igor” (Warren G & Sissel)

Anisia Gafton și Ionuț Rusu - „Adio, pică frunza” (Savoy)

Maria Buză și Paula Chirilă - „It Takes Two” (Rod Stewart & Tina Turner)

Ana și Monica Odagiu - „Let Me Entertain You” (Robbie Williams)

Jazzy Jo și Zarug -  „Tuche, tuche” (Nicolae Guță și Sorina)

Ce personaje vom vedea în episodul al treilea „Te cunosc de undeva” 2022

 • Emi & Cuza - Bloodhound Gang
 • Ilona Brezoianu și Florin Ristei - Maroon 5 & Christina Aquilera
 • Ana & Monica - T.A.T.U
 • Maria & Paula - Madonna & Britney Spears
 • Alexia & Dima - Nelu Ploieșteanu & Viorica de la Clejani
 • Romică & Carmen - Nino D'Angelo & Brunella Selo
 • Jazzy Jo & Zaru - Elton John & Dua Lipa
 • Ionuț & Anisia - Spike
Citește în continuare