Urmărește-ne în Social Media

Diesel - Cer

Diesel a lansat videoclipul noului single "Cer". Piesa are un mesaj simplu și optimist, conceptul clipului fiind unul inedit: membrii trupei sunt filmați cântând cu capul în jos.

Diesel revine cu un nou videoclip original pentru cel de-al doilea single al trupei, “Cer”, compus de echipa HaHaHa Production și lansat împreună cu MediaPro Music.

"Într-o lume ideală ne-am dori să avem tot ceea ce este descris în melodie, însă, cum nu trăim într-o astfel de lume, ne mulțumim doar cu soarele pe cer, așa cum spune refrenul", a spus Sorin Dănescu, solistul trupei.

Consecvenți în originalitate, după lansarea clipului precedent la metroul bucureștean, în februarie, membrii trupei (Sorin Danescu, Alex Lambrino, Alexandru Georgescu și Doru Diaconu), împreună cu regizorul Florin Botea, au realizat de această dată un concept video nemaiîntâlnit, filmările cu membrii trupei realizându-se cu capul în jos.

Esențială a fost echipa de alpiniști prezentă pe întreg parcursul filmărilor, atentă la fiecare mișcare a protagoniștilor. Toboșarul Doru Diaconu a beneficiat de o atenție specială, pentru el dedicându-se două sisteme de scripeți, unul pentru setul de tobe și altul pentru el însuși.

Filmările au durat două zile și au avut loc la Midia - Navodari, Mihail Kogalniceanu, Ograda și București. Povestea videoclipului urmărește visul suprarealist al personajului principal, care, odată lovit accidental de către un instrument al membrilor trupei, intră într-o relație specială cu formația și cu o frumoasă fată pe care o reîntâlneste, odată trezit din vis.

"’Cer’ este videoclipul cu numărul 23 din cariera mea, dar îl pot numi cu siguranța cel mai greu de filmat. Dacă până acum eram foarte mândru de cele 22 de videoclipuri precedente, toate produse de mine, acesta devine de departe preferatul meu", a mai spus Sorin Dănescu.

Comentarii