Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Die Antwoord - Ugly Boy

Trupa de rap-rave Die Antwoord a lansat videoclipul noului single ”Ugly Boy”. Abordând același stil provocator ce i-a făcut cunoscuți la nivel internațional, Ninja și Yolandi Visser joacă roluri ce incită, avându-i alături de această dată pe Marilyn Manson, Dita Von Teese, Flea de la Red Hot Chili Peppers și Jack Black.
Urmărește-ne pe

Ugly Boy” este noul single Die Antwoord extras de pe albumul “Donker Mag“. În videoclipul piesei, imaginea celor doi vocaliști originari din Africa de Sud iese și de această dată din tipare, munca lor fiind în continuare asemenea unui ”documentar de ficțiune” ce merge pe ideea unor exagerări.

"Oamenii sunt inconștienți și trebuie să-ți folosești arta drept mecanism ce creează șocuri pentru a-i trezi. Unii oameni nu reacționează niciodată. Vor continua pur și simplu să te întrebe <<E real? E real?>>. (...) Trebuie pur și simplu să continui cu viziunea ta futuristă. Trebuie să fii un ghid bun pentru a-i ajuta pe oameni să se desprindă de un trai plictisitor", a declarat Ninja pentru revista Spin.

Înființată acum șase ani în Cape Town, trupa Die Antwoord a concertat anul trecut la Electric Castle, în cadrul festivalului promovându-și ultimul album, "Donker Mag". Trupa s-a lansat în 2009, cu albumul SOS, combinând într-un mod inedit hip-hopul cu ritmurile electro și rave.

Die Antwoord se bucură de milioane de vizualizări pe YouTube, toate albumele lor putând fi downloadate gratuit de pe internet.

Citește mai multe despre Die AntwoordMarilyn Manson
Videoclipuri cu Die AntwoordMarilyn Manson
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE