Urmărește-ne în Social Media

Die Antwoord - Tommy Can't Sleep (NSFW)

Die Antwoord continuă să ne uimească prin clipuri controversate, de această dată cu scurt metrajul "Tommy Can't Sleep". La urma urmei nu putea să iasă un video banal când auzim că în el joacă Jack Black şi 16 Jones, fiica lui Yolandi Visser şi Ninja.

Un veritabil scurt metraj marca Die Antwoord, "Tommy Can't Sleep" spune povestea lui Tommy în alb-negru. Tommy este un băieţel care nu poate dormi şi care are un limbaj foarte vulgar. Yolandi apare în rolul succubusului acoperit cu şobolani şi care îl atrage pe cel mic într-un univers demonic. Regia videoclipului îi aparţine lui Yolandi, iar artworkul lui Roger Ballen, colaborator frecvent cu Die Antwoord.

De fundalul muzical s-a ocupat The Black Goat. Evident rezultatul este un material NSFW şi care poate provoca coşmaruri în special celor care se tem de şoareci şi şobolani. Pe la finalul clipului îţi dai seama că acesta nu este un videoclip pentru o melodie, ci doar un clip foarte ciudat. Poate servi ca un trailer pentru viitorul album Die Antwoord.

Noul LP se numeşte "Book of Zef" şi au existat zvonuri că ar fi ultimul din cariera duo-ului sud-african. Zvonurile au fost între timp dezminţite. Ultimul release al grupului venea anul trecut, "Mount Ninji and Da Nice Time Kid" oferind o abordare ceva mai electronică din partea artiştilor. În ultimii ani Yolandi şi Ninja şi-au început cariera cinematografică în stil mare, jucând în pelicula Sony Pictures "Chappie".

Ninja a ajuns în toate publicaţiile de divertisment în ultima săptămână, după poveştile cu celebrităţi pe care le-a spus într-un scurt metraj animat pentru VICE. Am aflat astfel cum a fost sunat pe FaceTime de Paris Hilton, cum a jucat baschet cu Drake şi cum a fost acasă la Kanye West şi a mâncat budinca făcută de Kim Kardashian. Kanye a dat drumul apoi la un film XXX pe sistemul său home cinema, lucru considerat bizar chiar şi de trăznitul Ninja.

Die Antwoord au fost la noi în 2014 şi 2016 la Electric Castle şi la festivalul Delahoya.

PUBLICITATE
Comentarii