BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de ofertele November Hot Deals, ai prețuri cu până la -40% reducere!

Videoclip oficial: Die Antwoord - Fat Faded F*ck Face (NSFW)

Die Antwoord a lansat varianta cenzurată a clipului "Fat Faded F*ck Face", după ce versiunea NSFW a făcut furori pe Vimeo. Nu că noua varianta nu ar fi la rândul său destul de explicită, chiar 6şi după standardele formaţiei sud africane...

Melodia este un single extras de pe albumul "Mount Ninji and da Nice Time Kid", lansat în toamna lui 2016. Primul clip al unei piese de pe album a fost "Banana Brain", iar acesta este al doilea, strângând aproape 1 milion de vizualizări pe Vimeo. De această dată creaţia controversată nu a mai fost regizată de Ninja, ca de obicei ci de Yo-landi, colega sa de trupă şi partenera de viaţă.

Ninja şi Roger Ballen s-au ocupat de direcţia artistică, în vreme ce "Fat Faded F*ck Face" a primit contribuţia muzicală a misteriosului DJ "The Black Goat". Roger Ballen este fotograful care a ajutat la crearea designului de scenă pentru faimosul videoclip "Enter the Ninja". El a şi co-regizat un alt material video al Die Antwoord, "I Fink You Freeky".

"Mount Ninji and da Nice Time Kid" este al patrulea album de studio al sud africanilor, lansat exclusiv digital. O combinaţie de hip hop alternativ cu rave, discul include 16 piese, printre care şi colaborări cu Dita von Teese, Lil Tommy Terror sau Jack Black. Cu o carieră relativ scurtă în spate (9 ani), Die Antwoord s-au remarcat prin şocul vizual şi melodiile atipice, simple la bază dar originale ca sound.

Întreaga lor abordare artistică îşi are rădăcinile în contracultura "Zef" din Africa de Sud. Definiţia cea mai bună este "modern şi trashy" sau cum afirma Yo-Landi "pentru oamenii săraci, dar stilaţi". Duetul inedit ne vizita în 2014 la Electric Castle şi apoi la festivalul Delahoya anul trecut, lângă Cluj-Napoca.

Citește mai multe despre Die Antwoord
Videoclipuri cu Die Antwoord
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE