Urmărește-ne în Social Media

Die Antwoord - Baita Jou Sabela feat. Slagysta

Die Antwoord neagă toate zvonurile despre desfiinţarea trupei odată cu lansarea unui nou single, "Baita Jou Sabela". Piesa este o colaborare cu rapperul Slagysta şi primeşte un videoclip filmat într-o închisoare. Urmăreşte noul clip în articol.

"Baita Jou Sabela" este o melodie ceva mai simplă şi minimalistă faţă de predecentele track-uri Die Antwoord. Piesa se împarte intre secţiunea repetitivă şi plină de ecou a lui Slagysta şi rap-ul lui Yolandi Visser, artista din Die Antwoord cu o pasiune pentru rozătoare. Ninja apare în clip doar fugitiv şi îşi asumă rolul de regizor al videoclipului. Povestea nu este complexă şi avem doar cadre cu personaje încarcerate.

Yolandi mituieşte paznicii cu teancuri de bani şi cântă rap dintr-un Lamborghini, cu care îl şi ia pe Ninja când este eliberat. Beat-ul iniţial al acestui single are ceva foarte sud american în el, ceva de samba, de Rio şi de imn de Cupă Mondială. Noua melodie ar urma să fie inclusă pe viitorul album Die Antwoord, care e subiect de zvonuri de câţiva ani. Este cunoscut drept "House of Zef" şi a avut la un moment dat şi titlul temporar de "27".

Decembrie este o lună specială pentru Yolandi, componenta feminină a grupului sud african, care şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 1 decembrie. Artista a împlinit 35 de ani. Ultimul single lansat de trupă a fost "DntTakeM4aPoes", care a venit în luna mai. De pe viitorul disc am mai putut asculta şi piesa "2 Golden Dawn 7", apărută încă din vara lui 2018. Die Antwoord a cântat în România pe scena festivalului Electric Castle 2014, dar şi la festivalul DelaHoya în 2016.

În ciuda popularităţii şi viralizarii clipurilor sale, formaţia are o carieră de doar 11 ani în spate. A devenit definiţia contra-culturii sud africane moderne, în special a celei Zef. Iniţial era un trio, cu Ninja, Yolandi Visser şi DJ Hi-Tek, dar acesta din urmă s-a retras. În ultimii ani artiştii au cochetat cu marele ecran, apărând în filmul SF al lui Neill Blomkamp, "Chappie".

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4