Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Videoclip oficial: Dido - Give You Up

Dido a reușit să renunțe la o iubire ce-i făcea rău și ne împărtășește și nouă această experiență din viața sa. Noul single se numește ”Give You Up” și este acompaniat de un videoclip regizat de Sophie Muller, ce a lucrat anterior cu Björk, Beyoncé, Radiohead și Blur.

Piesa ”Give You Up” este compusă de Dee Adam, Si Hulbert și duo-ul australian The Opposite Kids (Denny Thakrar și Rob Agostini).

“E atât de perfect acest single. E o piesă foarte bună de despărțire, genul de situație în care ai fost rănit, dar te simți puternic. E acel punct dintr-o relație când ieși din depresie și hotărăști că e pierderea celuilalt - eu una mă regăsesc perfect în acest scenariu”, a declarat Dido.

Single-ul ”Give You Up” este extras de pe cel de-al cincilea album de studio al artistei britanice, material ce încheie o pauză discografică de 15 ani. Albumul se numește ”Still On My Mind” și a fost realizat în colaborare cu fratele ei, Rollo. Artista a povestit într-un interviu pentru Forbes că de la această colaborare a pornit, de fapt, totul.

”Am vrut să simt din nou ceea ce simțeam la început și așa s-a născut albumul acesta. Suntem eu și fratele meu făcând muzică împreună.”

Lansarea noului album este programată pe 8 martie și va fi urmată de un turneu în Europa și America. Primul concert va avea loc pe 5 mai 2019, în Praga, fiind anunțate concerte și în Germania, Franța, Italia, Austria. Începând cu luna iunie, turneul va continua în America de Nord.

Dido este una dintre cele mai apreciate artiste britanice. Albumul ei de debut, ”No Angel”, a fost lansat în 1999 și s-a vândut în peste 21 de milioane de copii la nivel internațional. La fel de bine primit a fost și următorul disc, ”Life for Rent”, acesta fiind certificat cu platină de șapte ori. Albumul a inclus hiturile "White Flag" și "Life for Rent". Dido are în palmares și o nominalizare la Oscar, pentru piesa "If I Rise", de pe coloana sonoră a filmului ”127 Hours”.

Citește mai multe despre Dido
Videoclipuri cu Dido
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE