Urmărește-ne în Social Media

Depeche Mode - Where's the Revolution

Depeche Mode a lansat un nou videoclip pentru single-ul "Where's the Revolution", extras de pe noul album"Spirit". La o săptămână de la debutul acestei melodii vedem şi un material video cu încărcătură socială şi politică. În clip, Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher pun umărul la ceea ce pare a fi o revoluţie a proletariatului.

Clipul este regizat de Anton Corbijn, colaborator Depeche de câteva decenii bune. El este şi creatorul unor videoclipuri iconice precum "Enjoy the Silence" de la Depeche Mode, "Heart-Shaped Box" de la Nirvana sau "One" de la U2. Noul material video este alb/negru, dar a fost strecurată şi o nuanţă de roşu pentru costumul lui Dave Gahan, care apare în figura unui politician care le comandă maselor de oameni.

Vedem muncitori cu bască mărşăluind, iar Dave aminteşte de "guvern şi ţară", dar şi de religie, întrebându-se pe timbru de bariton "unde e revoluţia?". Refrenul pare a păstra din acele elemente de cor puternic şi gospel, care au influenţat atât de mult albumul precedent, "Delta Machine". Pe lângă lansarea acestui videoclip, Depeche a pornit şi o campanie de social media trăznită.

Aceştia vor permite fanilor să administreze pagina de Facebook timp de un an, câte un fan având acest rol în fiecare zi. Fiecare va putea posta păţanii, poveşti personale, clipuri, fotografii de la concerte şi chiar coveruri după melodiile trupei. Fanii pot aplica aici.

Între timp Depeche se pregăteşte de lansarea albumului "Spirit" pe 17 martie, materialul discografic cu numărul 14 al trupei britanice. Produs de către James Ford, care a lucrat cu Florence and the Machine sau Arctic Monkeys, acest LP are 12 piese. Dacă ne luăm după primul single, sound-ul va fi bazat mai mult pe sintetizatoare şi mai puţin pe chitara care îi place atât de mult lui Martin Gore.

Turneul de promovare pentru "Spirit" porneşte pe 5 mai la Stockholm şi se încheie pe 23 iulie la Cluj-Napoca. Acolo Depeche va cânta pe Cluj Arena, la 3 ani după ce ne-a vizitat pe Arena Naţională din Bucureşti.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 23 iulie 2017

Depeche Mode

Loc
Cluj Arena
PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Depeche Mode revine în România cu prilejul turneului "Memento Mori"

Depeche Mode pornește în cel de-la 19-lea turneu din carieră - "Memento Mori". Trupa britanică va poposi și în România în vara lui 2023. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Depeche Mode în concert pe Cluj Arena pe 23 iulie 2017 │ FOTO: Stefan Fekete / InfoMusic.ro

Depeche Mode revine în România, de data aceasta la Arena Națională din București, cu un concert ce are loc pe 26 iulie 2023. Evenimentul face parte din turneul mondial "Memento Mori".

Depeche Mode au anunțat în cadrul unei conferințe de presă susținute la Berlin lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al 15-lea album de studio Depeche Mode se va intitula "Memento Mori" și va fi lansat undeva în primăvara lui 2023, prin casa de discuri Columbia Records. Vorbind despre "Memento Mori", Martin Gore a mărturisit:

"Am început să lucrăm la acest proiect la începutul pandemiei, iar temele sale au fost direct inspirate de acea perioadă. După dispariția lui Fletch, am decis să continuăm deoarece suntem siguri că asta ar fi vrut să facem. Acest lucru a dat proiectului și mai multă însemnătate".

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea din cariera Depeche Mode și primul în mai bine de cinci ani. Anteriorul turneu al trupei a fost Global Spirit din 2017-2018. Acea "excursie" muzicală a fost cea mai lungă de până acum și cu cele mai mari încasări, Depeche Mode cântând în fața a peste 3 milioane de fani pe parcursul a 130 de concerte în Europa și America de Nord.

După ce a vândut peste 100 de milioane de albume și a cântat în fața a peste 35 de milioane de fani din întreaga lume, Depeche Mode rămâne o forță muzicală într-o continuă evoluție. O inspirație de necontestat pentru fani, critici și artiști deopotrivă, Depeche Mode continuă să avanseze, albumul și turneul "Memento Mori" reprezentând debutul unui nou capitol muzical valoros.

Bilete concert Depeche Mode la Arena Națională

  • Biletele vor fi disponibile online începând de vineri, 7 octombrie, de la ora 10:00.
Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4