Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Depeche Mode - Going Backwards

Depeche Mode au lansat videoclipul piesei "Going Backwards", în mod surprinzător doar al doilea material video asociat ultimului album. Aceasta este prima melodie de pe LP-ul "Spirit", iar clipul este disponibil în 2 versiuni: una standard şi una ce poate fi urmărită la 360 de grade.

Cei cu headseturi VR se pot bucura de o vizualizare la 360 de grade a reprezentaţiei legendelor synth pop. Cu abundenţă de ecrane, holograme, proiectoare şi efecte luminoase, Depeche Mode realizează o creaţie magnetică, electro-magnetică chiar. Clipul a fost regizat de către Timothy Saccenti, care a colaborat şi cu Franz Ferdinand şi a realizat reclame pentru Nike.

Depeche se află între timp în turneul "Spirit", dedicat discului lansat în luna martie. Acesta a fost primul de la "Delta Machine" din 2013 şi transmite puternice mesaje sociale şi politice. Gahan and co sunt total nemulţumiţi de ce se întâmplă pe glob, între Brexit, conflictul din Siria şi Trump. Turneul actual a debutat cu cover-uri tribut pentru David Bowie (piesa "Heroes") şi a inclus melodii legendare ale artiştilor.

"Going Backwards" critică lipsa de respect, hedonismul şi involuţia umană. Gahan cântă cu vocea sa de bariton despre faptul că "putem urmări totul cu sateliţi" şi că putem "vedea oameni murind în timp real". E interesantă integrarea la doar 2 versuri distanţă a kill-urilor de pe consolele de jocuri şi a mentalităţii de troglodit. Toate aceste versuri sunt însoţite de o chitară cu riff-uri groase, o percuţie perfect sincronizată şi de această dată un sintetizator mai discret decât de obicei.

Depeche se apropie mai mult de synth rock aici decât de synth pop. Îi aşteptăm pe 23 iulie la Cluj-Napoca, la ultimul lor concert european din turneul actual. Britanicii ne-au vizitat în 2013, cu piese de pe "Delta Machine" la Arenă Naţională.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Videoclipuri cu Depeche Mode
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE